Hírarchívum - 2020. december

A Rogue Squadroné a következő Star Wars-film

Óriási bejelentések érkeztek tegnap éjjel a Lucasfilmtől, összesen tizenegy új Star Wars-film vagy sorozat van jelenleg készülőben. Az összeállításunkból megtudhatjátok, hogy mivel vár ránk a messzi-messzi galaxis.

TGA 2020: A The Last of Us: Part II az év játéka

Hiába érkezett tengernyi bejelentés és látnivaló, a The Game Awards alapvetően még mindig az év legjobb játékainak megjutalmazásáról szól. Lássuk, hogy mely címek lett a különféle kategóriák győztesei idén.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

TGA 2020: Már nem kell sokat várni a Humankindra

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Sega és Amplitude Studios Civilization-klónja, emellett egy új demót is belengettek a játék előrendelőinek, ez már a jövő héten elérhetővé válik.

TGA 2020: Launch traileren a VR-os Medal of Honor

Ma kerül boltokba a Medal of Honor-sorozat VR-szemüvegekre fejlesztett mellékága, az Above and Beyond, amely ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét is.

TGA 2020: Az új Mass Effect is megvillantotta magát

A BioWare egy új Mass Effect-előzetest is betárazott a The Game Awards apropóján. Sok konkrétum nem derül ki a kedvcsinálóból, de az üzenet egyértelmű: a sorozatnak még nincs vége.

TGA 2020: Evil West bejelentés a Flying Wild Hogtól

Bejöttek a találgatások, a Focus Home Interactive egyik meglepetésprojektje valóban a Flying Wild Hog csapatától érkezett. Az új lövöldéjükben egy vadnyugati vámpírvadászt alakítunk majd.

TGA 2020: Tavasszal jön az Oddworld: Soulstorm

Az Oddworld Inhabitants egy új trailer kíséretében jelentette be, hogy várnunk kell még kicsit a mudokon-mentőakcióval, hiszen csak jövő tavasszal kerül boltokba a legújabb, "2,9D-s" akció-platformere, az Oddworld: Soulstorm.

TGA 2020: Dátumot kapott a Returnal

A Housemarque PlayStation 5-exkluzív roguelike lövöldéje is képviseltette magát a The Game Awards során, az új gameplay trailer végén pedig már ott figyelt a napra pontos megjelenési dátum is.

TGA 2020: Bemutatkozott az Evil Dead: The Game

A Saber Interactive és a Boss Team Games koprodukciójában készül az Evil Dead: The Game, amely egy multiplayerre kihegyezett anyag lesz az Evil Dead-filmek és Ash vs. Evil Dead körítésével.