Hírarchívum - 2020. december

Limitált ideig ingyenes a Seven: Enhanced Edition

Viszonylag korán ünnepi hangulatba került a Humble Bundle csapata, ugyanis most rövid ideig ajándékként osztogatják a 2017-es Seven: Enhanced Editiont, amennyiben feliratkozunk a hírlevelükre.

Hunt: Showdown - 2021-re csúszott az 1.5-ös patch

Sajnos az idei év a Crytek csapatával sem volt túl kedves, pontosan ezért a fejlesztők kénytelenek a Hunt: Showdown meccseibe új bosst, illetve egyedi tölténytípusokat hozó frissítés megjelenését a jövő évre áttolni.

Black Ops: Cold War - kedvcsinálón az új szezon

Eredetileg most csütörtökön rajtol volna a Call of Duty: Black Ops - Cold War, illetve a Warzone első közös szezonja, de végül december 16-ra csúszott a frissítés időpontja. Most egy sztoritrailerrel hangolódhatunk az újdonságokra.

Spider-Man: Miles Morales - tények Jamesonnal

Vadonatúj előzetest kapott a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Ezúttal J. Jonah Jameson egyik rádióadásába hallgathatunk bele, ahol a műsorvezetőt arról próbálja meggyőzni az egyik vendége, hogy új Pókember érkezett a városba.

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.

Magyarországra érkezik a Google Stadia

A Google mai bejelentése szerint újabb országokban, köztük Magyarországon is elrajtol a Stadia. A pontos élesítésre a következő 24 órában kerül sor, így még időben befizethetünk rajta a Cyberpunk 2077-re.

Zabálja a tárhelyet a VR-os Medal of Honor

A sajtónak kiadott tesztelési útmutatóban villantotta meg először az Electronic Arts a VR-eszközökre fejlesztett Medal of Honor: Above and Beyond gépigényét: a játék alá elkél a kakaó, tárhelyből pedig különösen sokat zabál majd.

Dátumot kapott Scott Pilgrim videojátékos újrázása

A Ubisoft még szeptemberben jelentette be, hogy visszahozza a Scott Pilgrim vs. The World videojátékos feldolgozását, most pedig azt is elárulta, hogy pontosan mikor számíthatunk az újrázásra.

Márciusban érkezik a harmincadik Halo-regény

A Halo-fanatikusok bizonyára tudják, hogy a sorozat a könyvesboltokban is állandó vendég, az elmúlt húsz év számtalan regényadaptációt termelt ki. Jövő márciusban érkezik a harmincadik kötet.

Rövid kedvcsinálón a Wonder Woman 1984

Pár hét, és a nagyközönség előtt is bemutatkozik a Wonder Woman folytatása, amely a hajrára kapott egy újabb, ezúttal alig egy perc hosszú kedvcsinálót. Csekkoljátok!