Hírarchívum - 2020. december

Brit toplista: az élre hackelte magát a Cyberpunk

Jött, látott és mindenki mást maga mögé utasított a brit játékeladási toplistán a Cyberpunk 2077, ami ezzel az idei év második legjobb rajtját tudhatja magának az Egyesült Királyság dobozos értékesítései között.

Henry Cavill megsérült a The Witcher forgatásán

Ismét parkolópályára kényszerült a The Witcher-sorozat forgatása. Igaz, ezúttal nem a koronavírus-járvány szólt közbe, hanem a mindenki kedvenc vajákját játszó brit színész sérült meg a munkálatok közben.

Cyberpunk 2077 - konzolon visszatérítik az árát

Miután a Cyberpunk 2077 előző generációs konzolokra készült verziója elég komoly problémákkal került az áruházakba, néhány felhasználó arról számolt be a Redditen, hogy mind a Sony, mind a Microsoft visszatérítette a vásárlásának az összegét.

Valódi protézis lett Johnny Silverhand karja

Nem elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben valaki Johnny Silverhand krómozott karjával sétál majd szembe veletek az utcán. A CDPR és a Limbitless Solution a valóságban is elkészítette a legendás rockerboy protézisét.

Újabb forgalmi rekordot döntött a Steam

Gabe Newell bandájának is jót tett a Cyberpunk 2077 megjelenése. A márciusi rekordot megdöntve ezúttal majdnem 25 millió felhasználó játszott egy időben a Valve platformján.

Új régióval bővül a Genshin Impact

Jókora karácsonyi ajándékot kapnak a Genshin Impact rajongói. A The Chalk Prince and the Dragon című fejezet egy teljesen új, hófödte zónával egészíti ki a népszerű szerepjáték világát.

Black Ops: Cold War - változik a fegyverbalansz

December 16-án, némi késést követően végre elindul a Call of Duty: Black Ops - Cold War első szezonja, a sok újdonság mellett azonban komoly változtatásokat kaphatnak a már meglévő fegyverek is.

Cyberpunk 2077 - jár a fejlesztőknek a bónusz

Sajnos a videojátékiparban számos helyen bevett szokás, hogy egy bizonyos projekt fejlesztői csak akkor kapják meg a fizetési bónuszaikat, ha a játék elér egy bizonyos határvonalat a kritikusok körében. A Cyberpunk 2077 esetében ez nem így lesz.

Kibővített előzetesen az ARK-sorozat

A The Game Awards showján bemutatott ARK: The Animated Series most megkapta a teljes, kibővített előzetesét, így még többet megtudhatunk a népszerű túlélőjáték alapján készült sorozatról.

Két kiegészítőt kapott a konzolos Planet Coaster

Négy évvel később PlayStationökre és Xboxokra is eltalált a Frontier vidámparképítő játéka, a Planet Coaster: Console Edition ráadásul rögtön két DLC-vel is kiegészül: egyikben a szellemes, másikban a kalandos elemek dominálnak.