Hírarchívum - 2020. december

HeatWave - sandbox túlélés és stratégia

Az idő: 2080. A helyszín: Alaszka, az éghajlatváltozás által sújtottan, orosz megszállás alatt. A te feladatod egy gerillamozgalom megszervezése a vadonban, növelni és életben tartani a csapatod, majd pedig lecsapni, ha eljön az ideje.

TGA 2020: Több mint egy tucat bejelentés várható

Geoff Keighley, a The Game Awards házigazdája idén is megtartotta a szokásos kérdezz-feleleket a Redditen, itt árulta el, hogy több mint egy tucat új játékot fognak bejelenteni az idei díjátadón.

Kétmillió példánynál jár a Control

A Remedy Entertainment egy üzleti előadás keretei között árulta el, hogy a Control eladásai mára átlépték a kétmilliós mérföldkövet. Érdekesség, hogy a játék az eddigi legerősebb hónapját zárta idén novemberben.

Tölthető a PES 2021 free-to-play változata

Az idei Pro Evolution Soccer-epizód rendhagyó darab lett, hiszen nem önálló játékként, hanem a tavalyi rész frissítéseként adták ki. Ha eddig vacilláltál is a vásárlással, a most kiadott free-to-play változat ellen nem igazán lehet kifogásod.

Tavasszal PC-n és iOS-en is elrajtol az xCloud

A Microsoft egy blogposztban bejelentette, hogy jövő tavasszal a PC-ken és az iOS-es eszközökön is elérhetővé teszi a korábban xCloud kódnéven futott felhőalapú játékszolgáltatását.

Mindhárom Pókember visszatérhet az új filmben

Ha hihetünk a pletykáknak, nem csak Jamie Foxx Electrója térhet majd vissza a következő Pókember-moziban, hanem mások mellett a Tobey Maguire- és az Andrew Garfield-féle Peter Parker is.

Temtem - elindult a playstationös early access

A PC-n az év eleje óta korai hozzáférésben leledző Pokémon-klón, a Temtem már nem csak a számítógépesek kiváltsága. Tegnap óta a PlayStation 5 tulajdonosai is megkezdhetik a különleges lények levadászását és kiképzését.

A Quantic Dream felkarolja a Dustbornt

A Red Thread Games fejlesztésében készülő Dustborn egy alternatív világ megosztott Amerikájában játszódik, és a szavaknak különleges hatalma van benne. A Quantic Dream érdeklődését felkeltette a játék, kiadóként karolja fel.

Új kampánykiegészítőt kap a Gears 5

A The Coalition játékának kampánya egy újabb fejezettel bővül, amely ezúttal a Team Scorpióra koncentrál. A kiegészítő ingyenes lesz mindazok számára, akik Xbox Game Pass-szel rendelkeznek, a többieknek fizetnie kell érte.

TGA 2020: A felújított Nier Replicant is jelen lesz

A 2010-es Nier Replicant felújított és kibővített változatának mozgóképes premierje az idei The Game Awardson esedékes. A Square Enix szerint a felújítás révén a játék jobban meg fogja idézni a Nier Automata stílusát.