Hírarchívum - 2020. december

World of Tanks - Chuck Norris hozza a karácsonyt

A Wargaming régóta futó free-to-play tankháborús játékának idei karácsonya igazán különleges lesz. Maga Chuck Norris látogat el a játékba, hogy feladatokkal és ünnepi jutalmakkal lássa el a játékosokat.

Áll a bál a Monster Hunter-film körül Kínában

Kína mindenki másnál hamarabb láthatta a Monster Hunter-filmet, azonban két nap után a filmet levették a moziműsorról egy rasszista vicc miatt, és a helyiek most bosszút is állnak miatta a Monster Hunter Worldön.

The King of Fighters XV - jövőre láthatjuk először

A The King of Fighters-sorozat legutóbbi epizódja 2016-ban jött ki, a 3D-s megközelítésével megreformálta a szériát. A hasonlóan készülő új részről két éve kaptunk először hírt, és úgy látszik, egy hónap múlva hivatalosan is felfedik.

Hárommilliárd dollárral zárta az évet a Call of Duty

A legutóbbi megjelenéseket elnézve talán nem meglepő, de rendkívül sikeres évet tudhat maga mögött a Call of Duty. Az Activision szerint a sorozat több mint 3 milliárd dollárt termelt az elmúlt tizenkét hónapban.

Neil Druckmann lett a Naughty Dog társelnöke

A Naughty Dog eddigi alelnökét és a The Last of Us-játékok kreatív igazgatóját, Neil Druckmannt előléptették a minap, így mostantól ő a fejlesztőcég társelnöke Evan Wells mellett.

Cyberpunk 2077 - 43 gigás frissítés érkezik majd

Az újságírók és youtuberek egy része már rátehette a mancsát a CD Projekt RED szerepjátékára, így tudtuk meg, hogy az anyaghoz egy 43,5 gigás frissítést is betáraztak már a készítők. Szerencsére nem az első napon kell letöltenünk.

TGA 2020: Az új Dragon Age is ott lesz a díjátadón

Tovább szállingóznak a teaserek a jövő heti The Game Awards díjátadó kapcsán, ezúttal a BioWare hintette el, hogy az új Dragon Age-ből is látunk majd valamit. A bemutatót néhány novellával vezeti fel a csapat.

HWSW: Megérkezett a Razer moduláris PC-je

A Tomahawk egy Intel NUC kártyát és egy NVIDIA RTX 3080 GPU-t csomagol össze, konfigurációtól függően legalább 2400 dollárt kell fizetnünk érte - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Oscar Isaac lesz Snake a Metal Gear Solid-filmben

Először a Deadline számolt be róla pletykaként, majd a Metal Gear Solid-filmet rendező Jordan Vogt-Roberts is megerősítette a hírt, miszerint Oscar Isaac alakítja majd Solid Snake-et az adaptációban.

Kratos is felszáll a Fortnite-iskolabuszra

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, és tényleg felbukkant a God of War-játékok főhőse a Fortnite frissen indult ötödik szezonjában. Habár a Sony karakteréről van szó, a Kratos Outfit minden platformon megvásárolható.