Hírarchívum - 2020. december

TGA 2020: Crimson Desert-gameplay várható

A Black Desert Online világában játszódó Crimson Desert egy hosszabb csönd után nemrég hallatott magáról újra, most pedig azt is megtudtuk, hogy az idei The Game Awardson várhatjuk a gameplay leleplezését.

Alapjaiban újul meg a Dauntless

A Phoenix Labs tavaly indult free-to-play szörnyvadászós játéka, a Dauntless megkapja az eddigi legnagyobb frissítését. A Dauntless Reforged új fejlődési rendszert, nyíltabb világot és mozgékonyabb hősöket hoz magával.

TGA 2020: Demókkal és akciókkal erősít a díjátadó

A jövő héten megrendezésre kerülő The Game Awards alkalmából egy rakás megjelenés előtt álló játékot kipróbálhatunk majd, illetve a díjátadón induló címeket akciós áron vásárolhatjuk meg a digitális áruházakban.

Fejvadász-megbízásokkal bővült a Red Dead Online

A múlt heti bejelentésnek megfelelően tegnap óta már különálló játékként is megvásárolható a Red Dead Redemption II online része, amihez ezzel együtt megérkezett a Bounty Hunters update is.

Fotómóddal érkezik a Cyberpunk 2077

Természetesen a Cyberpunk 2077-ből sem fog hiányozni az elmúlt évek egyik legkedveltebb fícsörje, a fotómód, aminek köszönhetően a játékot bármelyik pillanatban megállítva készíthetünk majd jobbnál jobb képeket.

Kedvcsináló traileren a Fallout 76: Steel Dawn

Eredetileg tegnap jelent volna meg a Fallout 76 legújabb kiegészítője, azonban egy félrecsúszott patch miatt már egy hete játszható a Steel Dawn. Így megkésve egy kicsit, de befutott az utolsó előzetes is.

Rocket League - indul a második szezon

Napokon belül elstartol az immáron ingyenesen játszható Rocket League második szezonja, aminek az egyik legnagyobb újítása a személyre szabható gólhimnusz lesz, hogy így legyen még stílusosabb a pontszerzésünk visszanézése.

Fejlesztői videónaplót kapott a Black Legend

Kellemesen hosszú videónaplóval jelentkezett a Black Legend, amiben a fejlesztők kísérnek végig minket a körökre osztott stratégiai RPG harcrendszerén, illetve azt is bemutatják, hogy milyen lesz a felfedezésszakasza a játéknak.

Dead Cells - jövőre jön a második fizetős DLC

A Dead Cells metroidvania világa az év elején mocsárral és arborétummal bővült, és belátható időn belül újabb területeket fogunk kapni, természetesen új ellenfelekkel megtömve. A Fatal Falls elnevezésű DLC-t jövő év elején várhatjuk.

The Wonderful 101: Remastered - itt a demó

A The Wonderful 101 újrakiadását már egy demó keretében is játszhatjuk, ha még nem szántuk rá magunkat a vásárlásra. A próbaverzióban szembeszállhatunk az idegenekkel, és gyakorlatban is kipróbálhatjuk a „sok kicsi sokra megy” elvet.