Hírarchívum - 2020. augusztus

Cyberpunk 2077 - hamarosan újabb stream érkezik

Amekkora csend uralkodott pár évig a Cyberpunk 2077 bejelentése után, most ugyanakkora a nyüzsgés a megjelenéséhez közeledve. A CD Projekt RED játékát hamarosan újra láthatjuk egy vadonatúj Night City Wire-stream keretében.

Csúszik a Serious Sam 4 megjelenése

Eddig csak a homályban tapogatózva annyit tudtunk, hogy valamikor idén augusztusban érkezik Komoly Samu következő bevetése, azonban a horvát csapat sajnos nem tudja tartani a megjelölt hónapot, így egy picit késik a játék.

Íme, a PlayStation Now augusztusi kínálata

Egyelőre a Sonynak nincsenek olyan ambiciózus tervei a PlayStation Now streamingszolgáltatásával, mint a konkurenciának a sajátjával, de azért ők is lelkesen bővítik hónapról hónapra a kínálatban szereplő játékokat.

GreedFall - túl az egymillión

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a tavaly megjelent RPG, a GreedFall, ugyanis a Spiders fejlesztőstúdió játékának az eladásai átlépték az egymilliós határt. A készítők Twitteren mondtak egy rövid köszönetet ezért a rajongóiknak.

Kiszivárgott a The Last of Us: Part II multiplayere?

Többé-kevésbé idáig is nyílt titok volt, hogy a The Last of Us második része szintén megkaphatja az elődje többjátékos módját, és most nagyon úgy tűnik, hogy - akárcsak a sztoriról - a multiplayerről is idő előtt kiszivárgott egy felvétel.

Kétséges az xCloud jövője iOS-en

Androidos mobileszközökön hamarosan elérhetővé válik az xCloud hálózatán futtatott Xbox Game Pass, az Apple készülékeire szabott megfelelőről azonban nincs hír. A Microsoft a vártnál előbb beszüntette az iOS-es verzió bétatesztjét is.

Kasszát robbantott az Animal Crossing

A Nintendo is erősen zárta az idei első üzleti negyedévét. A Switch hardveres eladásai továbbra is jól teljesítenek, igazán nagyot azonban szoftveres téren szakítottak, hála az új Animal Crossingnak.

Street Fighter V - négy új harcos érkezik

A Street Fighter V: Champion Edition nyári streamjén a Capcom elárulta, hogy milyen újdonságokra számíthatunk a verekedős játék ötödik szezonjában. A következő egy év során négy új harcossal bővül a névsor.

Dátumot kapott a Necromunda: Underhive Wars

Nem kell már sokat várnunk a Necromunda: Underhive Wars megjelenéséig, jövő hónapban már útnak is ereszthetjük a saját bandánkat a kaptárvárosok mélyén. A dátumot egy friss előzetes harangozta be.

Kiszivárgott képeken a fekete DualSense

A legelső PlayStation óta először fordul elő, hogy a Sony konzolja nem fekete alapdizájnnal kerül piacra. Az új DualSense kontroller kinézete megosztotta a játékosokat, de úgy tűnik, előbb-utóbb feketében is kapható lesz az irányító.