Hírarchívum - 2020. augusztus

Nem lesz cross-play a FIFA 21-ben

A cross-play, avagy a platformok közti játék lehetősége népszerű hívószó manapság, a FIFA 21 azonban nem megy a trendek után. Az EA focis játékában nem lesz cross-play sem az egyes konzolok, sem a konzolgenerációk között.

Remothered: Broken Porcelain - tőlük fogunk félni

Habár idén nyáron már nem játszunk a Remothered: Broken Porcelainnel, újabb kedvcsinálókat még kapunk az októberi megjelenésig. A legfrissebb videóban az Ashmann fogadó lakóival ismerkedhetünk meg.

Cyberpunk 2077 - fegyverek és életutak

Befutott a Night City Wire második epizódja, amelyben a fejlesztők újabb információkat osztottak meg a novemberben érkező Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban. Most a fegyvereken és a játszható karakter hátterén volt a hangsúly.

Trónok harca-játék landolt az Apple Arcade-ben

A múlt hét végén jelent meg a Game of Thrones: Tale of Crows, amely az Apple előfizetéses szolgáltatásának legújabb meglepetésjátéka. Az Éjjeli Őrséget irányítjuk majd, nyolcezer évvel azelőtt, hogy Jon Snow felöltötte volna a feketét.

Egy ötödik rész is készül a John Wick-sorozathoz

A John Wick-sorozattal nem csak Keanu Reeves tért vissza a rivaldafénybe, de egy olyan univerzum is felépült, ami a vele kapcsolatos tervek alapján egyenesen kimeríthetetlennek tűnik.

Brit toplista: mindent letarolt a Nintendo

A Nintendo uralja a brit játékeladási toplistát, a tízes élbolyból hat pozíciót foglalnak el a Switch-exkluzív megjelenések. Az aranyérmet újra az Animal Crossing: New Horizons tudhatja magáénak.

Mégsem eladó a Warner videojátékos részlege

Jó két hónappal ezelőtt röppentek fel a hírek, miszerint az AT&T megszabadulna a Warner videojátékos részlegétől. Habár a kiadónak több kérője is akadt, most úgy tűnik, mégsem kerül eladósorba.

Sikerült a gyűjtés, ingyenes lesz a Quake III

A napokban lezajlott a virtuális QuakeCon, aminek a keretében a kiadó azt ígérte: ha a jótékonysági gyűjtésén legalább 20 ezer dollár összegyűlik, akkor mindenkit megajándékoz az egyik klasszikusával. Örömmel tudatjuk: sikerült!

30 éves rekordot döntött meg az Animal Crossing

Az Animal Crossing: New Horizons eddig is az eladási toplisták egyik magabiztos szereplője volt, de most egy harmincéves rekordot is sikerült megdöntenie Japánban.

UFC 4 - már elérhető az EA Accessen keresztül

Az EA egy rövid videóval szeretne minket emlékeztetni, hogy pár nap, és megjelenik a UFC negyedik része - valamint arra is, hogy ha valaki addig sem bírja ki bunyó nélkül, akkor az EA Accessre előfizetve már most belevetheti magát a játékba.