Hírarchívum - 2020. augusztus

Az Acclaim elkészítette volna a Turok 5-öt

A Turok-széria koporsójába a 2008-as reboot látszólag végleg beverte az utolsó szöget, de történhetett volna ez másképp is. Az Acclaim 2004-ben Turok 5: Resurrection címmel próbálta folytatni a sorozatot.

Marvel's Avengers - a PlayStation előnyeiről

A Crystal Dynamics és a Square Enix partneri kapcsolata a Sonyval tovább burjánzik - egy külön előzetes érkezett arról, hogy miért éri meg PlayStation-konzolon befizetni a Bosszúállók-játékra.

Közös játékuniverzumon dolgozik a Remedy

A Control: AWE bejelentésével véget értek a találgatások, kiderült, hogy Jesse Faden és Alan Wake történetei egyetlen közös univerzumban játszódnak. A Remedy a következő játékát is erre a világra építi.

Megszaladt a Fast & Furious Crossroads gépigénye

A minap megjelent a Fast & Furious Crossroads, így a teljesség kedvéért elhoztuk a játék launch trailerét, valamint a PC-s rendszerkövetelményeket. Ki gondolta volna, hogy RTX 2080-as videokártya ajánlott Vin Dieselék legújabb bulijához?

DOOM Eternal - mozgásban az első sztori-DLC

Habár a teljes bemutatóra csak a hónap végén, a Gamescom adásán kerül sor, már most belekukkanthatunk a DOOM Eternal következő fejezetébe. A kampány bővítménye a The Ancient Gods, Part One nevet viseli.

Ingyenesen bezsákolható az F1 2018

Egy újabb ingyenes játékkal kedveskedik a Humble Bundle. Egy petákot sem kell kiadnunk azért, hogy mi is az F1 2018 rajtrácsához álljunk, mindössze csak egy hírlevélre kell feliratkoznunk.

xCloud vs. iOS - az Apple is megszólalt

Miután a Microsoft megpendítette, hogy kétségessé vált az xCloud jövője az Apple platformján, az almás cég is kiadott egy közleményt, amelyben részletezte ennek az okait, és egyértelművé tette: jelen formájában nem ad zöld utat a szolgáltatásnak.

Hivatalos: készül a Suicide Squad-játék

Igazak voltak a korábbi pletykák, a Rocksteady Studios megerősítette, hogy egy Suicide Squad-játékon dolgozik jelenleg, amiről a bő két hét múlva esedékes DC FanDome keretei között hullik majd le a lepel.

HWSW: Íme, a Samsung Galaxy Note20-széria

Bár a Note20 és Note20 Ultra modellek is a prémium kategóriára lőnek, akadnak jelentős különbségek a két okostelefon között - nagytestvérünk, a HWSW részletesen bemutatja mindkét készüléket.

Megérkeztek az Epic Store legújabb ajándékai

Tegnap este óta tölthetőek az Epic Games Store legújabb ajándékai: bizony, a várakozásokkal ellentétben két játék is a miénk lehet most, igaz, az egyik egy epizodikus sorozat első felvonása mindössze.