Hírarchívum - 2020. szeptember

Tropico-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Remek hírünk van a számotokra, ha éppen diktátoros kedvetekben lennétek a hónapban, ugyanis az aktuális Humble Bundle-akció keretében jó pár Tropico-játékkal bővíthetitek a PC-s gyűjteményeteket.

2021-re csúszik a No More Heroes 3 megjelenése

Eddig is meglehetősen nagy volt a csend Travis Touchdown következő kalandja körül, és most úgy néz ki, hogy ez továbbra sem változik, ugyanis a fejlesztőcsapat nem tudja tartani a játék eredetileg tervezett 2020-as megjelenését.

Kilép a bétából a PC-s Xbox Game Pass

Mozgalmas hete van a Microsoftnak, hiszen tegnap bejelentették, hogy összeállnak az EA-vel, hogy együtt bővítsék az Xbox Game Pass könyvtárát, és most az is kiderült, hogy jövő héten elhagyja a bétastátuszt a szolgáltatás PC-s változata.

A tizenegyedik évaddal véget ér a The Walking Dead

A Variety számolt be róla, hogy a The Walking Dead következő, tizenegyedik évadával véget ér a sorozat. Persze a későbbiekben sem kell nélkülöznünk a zombikat: Carol és Daryl is saját spin-offot kap.

Befutott az új Dűne-film első trailere

Persze ki tudja, hogy mi történik meg idén, de ha minden jól megy, decemberben már megnézhetjük a mozikban a Denis Villeneuve rendezésében készült Dűne-filmet. Az első trailer alapján mindenképpen érdemes lesz jegyet váltani rá.

Mozgásban a Black Ops - Cold War multiplayere

Az ígéreteknek megfelelően az este folyamán bemutatkozott a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos szegmense. Búcsúznak a specialisták, visszatér a klasszikus minimap, és egy 40 fős játékmódot is kapunk majd.

Unpacking - sosem volt még ennyire jó elpakolni!

Szeretjük azokat az indie fejlesztéseket, amelyek a végtelenül egyszerű alapötletükkel kiválóan éreznek rá, hogy valójában mire van szüksége a játékosoknak. Az Unpackingben például egy költözködés után kell elpakolnunk.

Adios - búcsút intünk a maffiának

A Mischief sétaszimulátorában egy olyan farmert alakítunk, aki a maffiának segít a holttestek eltüntetésében. A történet akkor kezd izgalmassá válni, mikor hősünk elhatározza, hogy kiszáll az alvilági életből.

A DiRT 5 is az Xbox Series-konzolok nyitócíme lesz

A Codemasters megerősítette, hogy a DiRT 5 Xbox Series-konzolokra szánt kiadása már akkor elérhetővé válik, amikor azok boltokba kerülnek. Bónuszként egy új gameplay videót is kaptunk.

Videó mutatja be az Xbox Series S képességeit

A Microsoft közzétett egy közel tízperces videót, amelyben részletesen is bemutatja az Xbox Series X kistestvérét. Szó esik a hardverről, a konzol képességeiről, illetve kapunk gameplay anyagokat is.