Hírarchívum - 2020. szeptember

Elkészült a Star Wars: Squadrons

A Star Wars: Squadrons kreatív igazgatója számolt be a jó hírről, miszerint befejeződtek a játék munkálatai, és így semmi nem állhat az október elejére belőtt megjelenés útjába. A lázadók vagy a Birodalom oldalán állsz?

PC-re és iOS-re is megjelent a The Unfinished Swan

Fű alatt újabb korábbi PlayStation-exkluzív játék kúszott be PC-re és az Apple eszközeire: már ezeken a platformokon is játszható a What Remains of Edith Finch alkotóinak korábbi játéka, a The Unfinished Swan.

The Darkest Tales - kedvenc meséink kicsavarodnak

Egy hős plüssmackó alámerül egy különös világba, amit gyermekkorunk mesehősei népesítenek be – csak épp nem úgy, ahogy emlékszünk rájuk. Itt nincs „boldogan éltek, míg meg nem haltak”.

4 Minutes to Apocalypse - állítsd meg a világvégét!

Az Atomic Wolf, a nevéhez híven, ezúttal egy atom-tengeralattjáróra hív minket, ahol ha elsülnek a világvége-fegyverek, a Földön bizony kő kövön nem marad. Csak egy dolog akadályozhatja ezt meg: mi.

Mafia: Definitive Edition - a gengszterek élete

Két hét van már csak hátra, hogy kezünkbe vehessük a felújított Mafiát. Az új előzetes a gengszteréletérzést hivatott megragadni, amit átvezetők és gameplay-felvételek keverékével illusztrál.

Nagyot bővül a Conan Exiles

A Funcom túlélőjátéka jövőre egy vadonatúj területtel, Siptah szigetével lesz gazdagabb. Új szörnyek és kazamaták várnak, miközben orrszarvúakat törhetsz be hátasnak, de az igazi gonosz a sziget közepén magasodó toronyban vár.

Ezek voltak még a Ubisoft Forwardon

Tegnap este beszámoltunk a Ubisoft Forward lényegesebb bejelentéseiről, de számos régebbi és új, de kisebb játék is képviseltette magát a műsoron, valamint az azt megelőző pre-show-n. Ezek gyűjteménye következik itt.

Riders Republic - a nagyon extrém sportok hazája

A Riders Republic a száguldás szellemiségében készült. Ebben a multiplayer mókában akár 50 játékos is egymásnak feszülhet az erőszakos versenyben, amit hegycsúcsoktól kezdve kanyonokon át mindenféle exttrém helyszínen vívunk.

Visszatér a Scott Pilgrim vs. The World: The Game

A Scott Pilgrim a világ ellen körül igazi kultusz alakult ki az évek alatt. Idén ünnepli a tizedik évfordulóját az Edgar Wright-féle film és a videojátékadaptáció is, és bár utóbbi idővel elérhetetlenné vált, most visszatér egy Complete Edition képében.

Hivatalos: jön a Prince of Persia remake-je

Ahogy a pletykák és szivárgások megjósolták, a Ubisoft bemutatta a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jét a Ubisoft Forwardon. A herceg kalandjait teljesen újraalkották, friss látvány és játékélmény vár majd minket.