Hírarchívum - 2020. szeptember

Újra mozog a megszépült System Shock

A Nightdive Studios a szokásos remasterei mellé az eredeti System Shock teljes remake-elését is bevállalta, a hétvégi Realms Deep apropóján pedig újabb látnivalókat csöpögtetett a munkájáról.

Brit toplista: élen végzett a Marvel's Avengers

A múlt héten több nagyobb megjelenésünk is volt, így számítottunk rá, hogy felpezsdül egy kicsit a brit játékeladási toplista. Ez végül be is jött: az újoncok mind dobogósok lettek.

A SiN-t is felújítja a Nightdive Studios

A hétvégi Realms Deep keretei között jelentette be a Nightdive Studios, hogy remastereli az 1998-ban megjelent lövöldét, a SiN-t is. A KEX Engine-nel hajtott verzió jövőre kerülhet boltokba.

Online konferenciát tart a Mojang is

A koronavírus-járvány miatt többek közt a Mojang éves fesztiválja, az idei Minecon is elmaradt, a következő élő rendezvényt pedig csak 2022-ben tartják meg. Helyette a Minecraft Live című élő műsorral készülnek a fejlesztők.

Graven - a bukott pap bosszúja

A Graven akár a Hexen II szellemi örököse is lehetne, hiszen egy olyan old-school lövöldéről van szó, amelyben karddal és mágiával tisztítjuk majd meg a sötét fantasy világot annak gonosztevőitől.

Sea of Thieves - ősi kincstárak mélyén

Óriási vagyonra tehetünk szert a Sea of Thieves következő frissítésében. A Vaults of the Ancients megnyitja a Gold Hoarders frakció kincsestárait, az ide vezető út azonban komoly veszélyeket tartogat.

Bemutatkozott a Postal: Brain Damaged

A Postal Dude az évek során a kelleténél több lapátos pofont kapott a fejére, nem csoda, hogy mára teljesen meg is bolondult. Ennek a beteg elmének a legmélyebb bugyraiba vezet el bennünket a Postal: Brain Damaged.

Készül a Shenmue-anime

Ryo Hazuki bosszútörténetét simán el tudnánk képzelni egy hagyományos animeként is, a jó hír pedig az, hogy a későbbiekben nem kell pusztán a képzeletünkre hagyatkoznunk. Az Adult Swim már dolgozik az adaptáción.

Az új konzolokra is begördül a Ride 4

A Milestone idén októberben szállítja le a következő motoros versenyjátékát, ezzel éppen csak megelőzve az újgenerációs konzolok megjelenését. Aggodalomra semmi ok, jövő januárban befut a next-gen upgrade is.

Novemberben jön a Harmonix legújabb ritmusjátéka

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a ritmusjátékokra szakosodott Harmonix következő fejlesztése, a Fuser, amelyben az lesz a feladatunk, hogy zenét keverjünk a közönségünknek - és lehetőleg jót.