Hírarchívum - 2020. szeptember

PlayStation 5-pletykák hétfőre

Várható volt, hogy a múlt heti bejelentés után, miszerint a héten Playstation 5-műsorral jelentkezik a Sony, újabb pletykák fognak felbukkanni mind a konzolról, mind az arra érkező(nek vélt) játékokról.

Ennyit kellene fizetni az összes steames játékért

Érdekes adatokat tett közzé a Buy All Steam Games oldala, amely már 2017 óta figyeli, hogy mennyibe kerülne megvenni az összes Steamen található játékot, DLC-t és egyéb fizetős tartalmat.

Godfall - előzetesen a harcrendszer

Újabb trailerrel jelentkezett a Gearbox és a Counterplay looter-slasher játéka, a Godfall, amelyben ezúttal a harcrendszert vehetjük közelebbről szemügyre. Azt már most láthatjuk, hogy a látvánnyal nem lesz probléma.

Serious Sam 4 - befutott a gépigény

Nagyon közel vagyunk már Komoly Samu legújabb bevetéséhez, ezért időszerű volt, hogy horvát barátaink megosszák, mégis milyen gépet kell a játék alá pakolnunk, ha zavartalanul szeretnénk élvezni az akciót.

Traileren a Crash Bandicoot 4 demója

Jövő hét közepén élesedik a Crash Bandicoot 4: It's About Time demója, a készítők ezt előlegezték meg egy trailerrel. A demóban három pályát és két játszható szereplőt találunk, valamint kettőt az új kvantummaszkok közül.

Szerdán újabb műsorral jelentkezik a PlayStation 5

A Sony hamarosan, szeptember 16-án összecsődíti a különböző saját és külsős játékstúdióit, hogy egy negyvenperces műsorban prezentálja a next-gen konzolra érkező alkotásokat.

Borderlands 3 - osztott képernyővel jön a next-gen

Az valószínűleg senkit nem lep meg, hogy a Borderlands 3 is jön next-genre, ahogy az sem, hogy beáll azon játékok sorába, amit ingyen lehet majd átvinni az új gépekre. A meglepetés, hogy osztott képernyős multival megpakolva érkezik.

Elite Dangerous: Odyssey - félig támogatja a VR-t

Az Odyssey hamarosan új távlatokkal bővíti az Elite: Dangeroust, hiszen az űr után a bolygókat is felfedezhetjük. Habár a játék védjegyének számító VR-támogatást nem hagyja maga mögött a kiegészítő, mindent mégsem láthatunk majd ily módon.

Ismét ingyen repülhetünk a Star Citizennel

A Star Citizen időnként megmutatja magát egy-egy ingyenes próbakörre, most pedig ismét belevethetjük magunkat az űr végtelenjébe. Ezúttal a közösség által választott 16 legjobb űrhajó pilótafülkéjébe ülhetünk.

Jövőre csúszik a Kena: Bridge of Spirits

Kena és a rotok kalandjai nem kezdődnek már el idén. Az Ember Lab csapata kénytelen halasztást eszközölni a fejlesztésen, azt ugyanis annyira lelassították az idei események, hogy a játék minőségét másként nem garantálhatják.