Hírarchívum - 2020. szeptember

Végre mozgásban az Immortals: Fenyx Rising

Meglepően laza előzetessel nyitotta meg a Ubisoft Forward műsorát az Immortals: Fenyx Rising. Az ókori Görögország megannyi csodája és szörnye vár arra, hogy isteni erőket uralva hőssé váljunk.

Itt nézheted vissza a szeptemberi Ubisoft Forwardot

Ma este még egy körre visszatért a Ubisoft saját online expója, a Ubisoft Forward. A kisebb-nagyobb bejelentések mellett hivatalosan is bemutatkozott a Prince of Persia-remake, és megmozdult az Immortals: Fenyx Rising is.

Cyberpunk 2077 - jövő héten újra Night City Wire

Hamarosan egy harmadik adással is visszatér a Cyberpunk 2077-et bemutató streamsorozat, a Night City Wire. Ezúttal a játéknak otthont adó metropolisz, valamint az abban garázdálkodó bandák kapják a főszerepet.

Teljes gőzzel dolgoznak a Skull & Boneson

A Ubisoft régóta beharangozott kalózos játéka csak sodródott az elmúlt években, ám úgy látszik, most megtalálta az irányát. A fejlesztők állítják, gőzerővel dolgoznak a játékon, de az esti Ubisoft Forwardon ne várjunk semmit róla.

Novemberben kap szárnyra a The Falconeer

A Wired Productions a pörgős dogfightokat „birdfightokra” cseréli a The Falconeerban: óriási madarak nyergében üldözzük egymást az ég irányításáért vívott harcokban. Most már tudjuk, pontosan mikor kezdhetjük a harcot.

VR-mentes verziót is kap a 2016-os Chronos

A Chronosban egy rejtélyes labirintus folyosóit kellett bejárnunk, megküzdve az azt benépesítő ellenfelekkel. Az a játék kizárólag Oculus Riftre jelent meg, a most bejelentett Chronos: Before the Ashes viszont nem VR-cím lesz.

Bemutatkozott a Black Legend

A 17. századi Nyugat-Európa hangulatából merít egy nagykanállal, és fűszerezi azt meg egy adag fantasyvel a Warcave legújabb körökre osztott stratégiai RPG-je, a Black Legend. A bejelentés mellé érkezett majdnem egy tucat kép és egy videó is.

Tovább szivárog a Prince of Persia-remake

Egyre biztosabb, hogy hamarosan bejelentik a már korábban is pletykált Prince of Persia-remake-et, amiről most kiszivárgott egy pár nem túl jó minőségű kép is. Nagy eséllyel a ma esti Ubisoft Forwardon történik meg a leleplezés.

Újabb PS5-ös dobozképeket leshetünk meg

Miközben a Microsoft rohamtempóban pumpálja az újabbnál-újabb információkat az Xbox Series X/S-ről, addig a Sony komótosan szivárogtatja az újdonságait a PlayStation 5-ről. Nemrég az ausztrál Amazon osztott meg néhány dobozképet.

Így néz ki az Xbox Series X doboza

Remélhetőleg nem unjátok még az xboxos híreket, mert az elmúlt 24 órában nem szűkölködtünk bennük, és továbbra sem lassítunk. Ezúttal egy kanadai áruház mutatta meg, hogy milyen dobozban keressük majd az Xbox Series X-et.