Hírarchívum - 2021. július

Fall Guys - kedvcsináló trailereken az új szezon

Nem kellett sokáig várni, hogy a Mediatonic lerántsa a leplet a Fall Guys: Ultimate Knockout ötödik szezonjának a rajtjáról, ami pedig még ennél is jobb hír, hogy már csak egyet kell aludni a dzsungeles kalandok élesedéséig.

Már kész is lenne a Metroid Prime Trilogy felújítása?

Érdekes pletyka kapott szárnyra az elmúlt napokban, ugyanis több (általában) jól értesült forrás is arról számolt be, hogy már régen kész a Metroid Prime Trilogy újrázása, és csak a Nintendóra vár, hogy végre bejelentse.

Sztorielőzetest kapott a Psychonauts 2

Szépen lassan közeledünk a Double Fine várva-várt platformerének, a Psychonauts 2-nek az augusztusi premierjéhez, amiről most egy vadonatúj trailert hozott nekünk a fejlesztőcsapat. Az előzetesben ezúttal a történeté a főszerep.

Nem lesz gördeszkázás az EA Play Live-on

Rossz hírünk van azok számára, akik azért várták a csütörtök esti EA Play Live adását, hogy esetleg némi újdonságot láthassanak a Skate 4-ből, ugyanis a gördeszkás széria következő része szintén kihagyja a műsort.

Sok helyet kér a konzolos Microsoft Flight Simulator

Napokon belül landol konzolokon a Microsoft Flight Simulator, aminek a leszállásához jobb, ha már most elkezdenek helyet felszabadítani az Xbox-tulajok, hiszen nem éri be kevés területtel a repülőszimulátor.

Augusztusban megjelenik a Jupiter Hell

A Doomból ihletődött, a lövöldözést körökre osztottsággal és roguelike-sággal keverő Jupiter Hell két évet húzott le early accessben. A fejlesztők elérkezettnek látták az időt a teljes megjelenésre, amire egy hónapot sem kell már várnunk.

A Tencent teljesen felvásárolná a Sumo Digitalt

A brit Sumo Digital, amelynek az utóbbi időben a Sackboy: A Big Adventure-t és a Hood: Outlaws and Legendset köszönhettük, lehet a legújabb darab a Tencent gigantikus tulajdonbirodalmában.

Nem spórolnak a The Last of Us-sorozaton

Noha az HBO-ról senki nem feltételezné, hogy garasoskodik, ha a sorozatairól van szó, jó tudni, hogy a The Last of Ust sem fogják pénzügyileg elhanyagolni. Egy kanadai művészszakszervezet szerint jókora összeget szánnak minden epizódra.

Ghost of Tsushima - kiderült pár érdekes statisztika

Tegnap lett kereken egyéves a Sucker Punch legutóbbi alkotása, a Ghost of Tsushima, amiről most az évfordulót megünnepelve egy pár érdekes statisztikát is megosztott velünk a fejlesztőcsapat.

Megvan az idei QuakeCon időpontja

A Bethesda nemrég bejelentette az idei QuakeCon pontos időpontját, amiről egyelőre még nem derült ki sok részlet, de azt legalább már tudjuk, hogy ismét online formában kerül megrendezésre az esemény augusztus végén.