Hírarchívum - 2021. augusztus

Crossoverezik a Samurai Shodown és a Guilty Gear

Az SNK és az Arc System Works verekedős játéksorozatai találkoznak a Samurai Shodown legújabb DLC-karakterén keresztül. A Guilty Gear adja ugyanis a játék harmadik szezonbérletének utolsó új harcosát.

Akciódús platformozást ígér a Spectacular Sparky

A 16-bites játékok aranykorát megidéző akció-platformer lesz a Spectacular Sparky, amelyben a címszereplő flúgos fejvadászt alakítva győzünk le rosszakat, kerülünk el csapdákat és úgy általában próbálunk életben maradni.

Kilátásban a Free Guy folytatása

Ryan Reynolds öntudatra ébredt NPC-je az előzetes elvárásokon felül csábított be embereket a mozikba, a Disney pedig rögtön megérezte a pénzszagot. Maga a színész jelentette be, hogy a cég szívesen látná a Free Guy folytatását

Marvel's Avengers - még idén befut Pókember

Az indulása óta több hős is csatlakozott már a Marvel's Avengers felhozatalához (Fekete Párduc a héten teszi ezt meg), de a korán belengetett Pókemberről régóta semmi hír. A Crystal Dynamics mindenkit megnyugtat: még idén megérkezik.

Múltidéző horrorlövölde lesz a Cultic

A klasszikus FPS-ek előtti főhajtásként is értelmezhető a Cultic, amelyben egy vérszomjas szekta tagjait kell átsegítenünk az istenükhöz a puskánk jótékony hatásával.

Folytatódik a Lovecraft's Untold Stories

A Blini Games néhány éve már tett egy próbát H. P. Lovecraft univerzumával, most pedig újabb elmondatlan történetekkel és újragondolt látvánnyal tér vissza oda. A Lovecraft's Untold Stories 2 még egy kooperatív móddal is emeli a tétet.

Guilty Gear: Strive - bemutatkozik Jack-O'

Miféle verekedős játék volna a Guilty Gear: Strive, ha egy ideig nem kapna újabb és újabb karaktereket? Az első szezonbérlet második karakterén a sor, hogy bemutatkozzon: Jack-O' épp olyan aranyos, amilyen halálos.

Brit toplista: a Mario Kart 8 lehagyta az F1 2021-et

Az elmúlt hetekben helyezésről helyezésre került előrébb a Mario Kart 8 Deluxe, és a múlt héten végre megtörtént a trónfosztás. Kanyarban előzte az F1 2021-et, ezzel pedig felért a brit játékeladási toplista csúcsára.

Októberi megjelenést kapott a Disciples: Liberation

A Disciples: Liberationben egy sötét fantasy világban kell helytállnunk: körökre osztott harcokban és különböző frakciók között egyensúlyozva. Most napra pontos dátumot kaptunk a megjelenéséhez.

A végső simításokat végzik az Atomic Hearton

Az Atomic Heart egy-két havonta felbukkan, néha egy kis látnivalóval, néha olyan fontos információkkal, mint a gépigény. A fejlesztők frissített GYIK rovatából most az derült ki, hogy közel lehet már a fejlesztés befejezése.