Hírarchívum - 2021. augusztus

Guardians of the Galaxy - így készültek az Őrzők

A Marvel's Guardians of the Galaxy egyedi megközelítésben tálalja majd az Őrzőket. A Marvel Filmes Univerzum és a képregények árnyékában nem egyszerű saját dizájnnal előállni, de az Eidos Montréal megpróbálkozik vele.

Előzetesen a Life is Strange: True Colors DLC-je

A Life is Strange: True Colors Alex Chenre koncentrál, aki Haven Springsbe költözik a testvéréhez. A kisvárosban új ismerősökre tesz szert, köztük Steph Gingrichcsel, aki egy saját előzményt is kap a Wavelengths DLC formájában.

Battlefield 2042 - megérkezett az Exodus kisfilm

A soron következő Battlefieldnek ugyan nem lesz egyjátékos kampánya, de ez nem jelenti azt, hogy története sincs. Ezt alapozza meg a tegnap levetített Exodus kisfilm, amiben egy régi ismerős is visszatér.

Nem olvadt ki a fagyos pokol, jön a Frostpunk 2

Miközben nálunk odakint tombol a forróság, a Frostpunk univerzumában szenvedő lakosság nem számíthat ugyanerre az időjárásra, és továbbra is az apokaliptikus hideggel kell majd megbirkózniuk a stratégiai játék folytatásában.

Új stúdiót alapított a Spec Ops: The Line rendezője

Cory Davis, a Spec Ops: The Line kreatív rendezője a Nine Inch Nails gitárosával, Robin Finckkel karöltve alapított új stúdiót, ami az Eyes Out fantázianevet kapta. A csapat pedig már neki is kezdett egy vadonatúj single player játék fejlesztésének.

Felújított Grand Theft Auto-epizódok érkezhetnek?

Egy megbízható forrás állítása szerint a Rockstar Games a Grand Theft Auto V: Enhanced Edition fejlesztése mellett már nagyban dolgozik a Grand Theft Auto III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas újrakeverésén is.

Szép eladási számokkal büszkélkedhet a Capcom

Nincs oka panaszkodni a Capcomnak, hiszen továbbra is remekül teljesítenek a kasszáknál az utóbbi években piacra dobott címei. A japánok most néhány hangzatos számot is megosztottak velünk.

Szivárognak az infók a Call of Duty: Vanguardról

Lelkes adatbányászoknak hála kiszivárogtak az első (nem túl jó minőségű) képek a legújabb Call of Dutyról, és amellett, hogy megerősítést nyert az aktuális epizód címe, arról is érkezett pletyka, hogy mikor láthatjuk majd mozgás közben az új részt.

Aranylemezen a Back 4 Blood, este indul a nyílt béta

Ma este rajtol el a Left 4 Dead szellemi örökösének, a Back 4 Bloodnak a nyílt bétatesztje PC-n és konzolokon, a Turtle Rock Studios pedig időközben örömmel jelentette, hogy aranylemezre került a zombis lövöldéje.

Nerf: Legends - lövöldözzünk habszivaccsal!

A Nerf játékfegyverei hamarosan a virtuális teret is meghódítják. A Hasbro és a GameMill jóvoltából idén ősszel szembeszállhatunk egymással vagy a habszivacsgolyókra furcsán érzékeny robotseregekkel.