Hírarchívum - 2021. augusztus

Új streamingszolgáltató érkezik Magyarországra

Habár idén már biztosan nem jön hozzánk a Disney+, hamarosan komoly kihívóra akadhat a streamingszolgáltató Európában, ugyanis érkezik a SkyShowtime, ami a konkurenseknél jóval nagyobb műsortárral rendelkezik majd.

Egyperces reklámfilmet kapott a Steam Deck

Közel nyolc hónap üresjárat után a Valve-nak eszébe jutott, hogy van egy YouTube-csatornája, ahova most gyorsan fel is töltött egy rövid reklámfilmet a következő nagyobb projektjéről, a Steam Deckről.

Ennyit szépült a Crysis Remastered Trilogy

Vadonatúj videóval jelentkezett a Crytek, amiben a Crysis-széria epizódjait egymás mellé állítják Xbox 360-on és Xbox Series X-en, és bemutatják, hogy mennyit fejlődött a lövöldözős sorozat az évek alatt.

Jól teljesít a kasszáknál a Biomutant

Sajnos a rengeteg halasztás ellenére is csak egy maximum korrekt kategóriát súroló játékot sikerült készítenie az Experiment 101 csapatának, viszont a vegyes fogadtatás ellenére is remekül fogy a Biomutant, szóval örülhetnek a készítők.

13 percig mozog a Life is Strange: True Colors

A Square Enix és a Deck Nine nemrég kiadott egy új videót a Life is Strange: True Colorsból, amiben vágások nélkül, kicsivel több mint 13 percen keresztül élvezhetjük az új epizód játékmenetét.

Oddworld: Soulstorm - hivatalos az xboxos verzió

Noha az ESRB már megszellőztette korábban, a készítők hivatalosan is bejelentették, hogy Xbox-konzolokon is tiszteletét teszi majd az Oddworld: Soulstorm. A kérdés már csak az, hogy mikor.

GC 2021: Újra belenézhetünk a Dying Light 2-be

Ha még nem lenne elég sűrű a jövő hét a videojátékos események szempontjából, a Techland is betárazta csütörtökre a Dying Light 2-t bemutató Dying 2 Know következő felvonását.

Launch trailer a Ghost of Tsushima új kiadásához

Napokon belül boltokba kerül a Ghost of Tsushima: Director’s Cut, ennek apropóján pedig befutott az új kiadás launch trailere. Sok újdonságot persze nem tartogat, de kedvcsinálónak egyáltalán nem utolsó!

Dátumot kapott az utolsó előtti Halálos iramban

Jó másfél év múlva kerülhet mozikba a Halálos iramban-sorozat tizedik és egyben utolsó előtti epizódja. A jól ismert színészgárda hiánytalanul visszatér majd, egyedül Dwayne Johnsont kell biztosan nélkülöznünk.

Kiadós bemutatón a közeljövő Pokémon-játékai

Nem sokkal ezelőtt véget ért a legutóbbi Pokémon Presents-előadás, amelyben tisztességes játékidő jutott a közeljövőben megjelenő Pokémon-játékoknak, így a Pokémon Legends: Arceusnak is.