Hírarchívum - 2022. október

Gotham Knights - jó hír érkezett a kooperatív módok rajongóinak

Habár a Gotham Knights a megjelenéskor csak kétfős kooperatív módot tartogat majd, a WB Games remek hírrel szolgált a témában a rajongóknak.

Játékon belüli jutalmak is járnak azért, ha végigjátsszuk a Call of Duty: Modern Warfare II kampányát

Érdemes lesz végigjátszani a Call of Duty: Modern Warfare II kampányát, hiszen rengeteg hasznos ajándékkal gazdagodunk, melyek jól jönnek majd a multiplayer módban.

A Valve egy új videojáték-címet védetett le

A Valve egy új videojáték-címet védetett le, mely ugyan egyelőre nem mond sokat, mindenesetre az biztos, hogy a csapatnál már dolgoznak egy eddig be nem jelentett projekten.

Kiadós gameplay felvételen a Dead Space-remake

A Dead Space évfordulós livestreamje alatt nyolcpercnyi gameplay felvételt láthattunk a készülő Dead Space-remake-ről, a GameSpot pedig további tízpercnyi felvétellel kedveskedett a rajongóknak.

Megjelenési előzetesen a Scorn

A mai napon végre megjelent a Scorn, a konzolokon Xbox-exkluzív indie horrorjáték, és érkezett mellé egy kedvcsináló előzetes is.

Megjelent a Dragon Ball: The Breakers, itt a launch trailer

Végre megjelent a Dragon Ball: The Breakers, amely egy aszimmetrikus multiplayer fókuszú túlélőjáték a Dragon Ball világából.

Demó érkezett a Destroy All Humans! 2 - Reprobedhoz

Ugyan egy ideje már elérhető a Destroy All Humans! 2 - Reprobed, a kiadó most egy demóváltozattal igyekszik meggyőzni a kételkedő játékosokat arról, hogy érdemes megvásárolni a játékukat.

Hosszabb gameplay felvételen a The First Descendant

Az Unreal Engine 5-tel készülő The First Descendant egy különleges TPS lesz, most pedig egy hangulatos CGI-trailer, valamint 17 percnyi játékmenet-videó is érkezett hozzá.

Újabb felmérés készül a játékosok szokásairól

Folytatódik a JátékosLét Kutatóközpont felméréssorozata, a kutatók immár tizenegyedik alkalommal (és egyben utoljára) kérdeznek meg titeket, játékosokat a szokásaitokról és a játékokkal kapcsolatos motivációitokról.

Kiderült, hogy milyen gép kell a Gotham Knightshoz

Közeledik a Gotham Knights premierje, a Warner az utolsó infómorzsákat csepegteti a játékkal kapcsolatban: most éppen a minimum rendszerkövetelményekre derült fény.