Hírarchívum - 2022. október

Todd Howard újra a Starfieldről regél

Újabb fejlesztői videóval jelentkezett a Starfield. A rajongók kérdéseire válaszolva Todd Howard elárult egyet, s mást a sci-fi szerepjáték gyökereiről, a karakterünk tulajdonságairól és a játék dialógusairól is.

Tartalmas játékmeneti bemutatót kapott a The Chant

Glory Island különös szigetén egy bizarr szekta és jó sok interdimenzionális förmedvény vár majd ránk. Lássuk, hogyan fest menet közben a The Chant!

Jövőre csúszott a Witchfire, de jó oka van rá

Az idei téli szezonra vártuk a Painkiller alkotóinak legújabb játékát, de a kipróbálható verzió megjelenésére csak a jövő év elején kerül sor. Ennek jó oka van: a Witchfire jócskán kinőtte a rá szánt cipőt.

John Carpenter szívesen készítene Dead Space-filmet

Ha egy valakit szívesen látnánk egy Dead Space-filmadaptáció mögött, az jó eséllyel John Carpenter lenne. A lelkes játékos hírében álló legendás horrorrendező szívesen vászonra vinné Isaac Clarke vérfagyasztó kalandját.

Összesen négy évados lesz a Sárkányok háza

Az első szezon lassan véget ér, de nem érdemes siratnunk a Sárkányok házát. George R. R. Martin a saját nemblogján bejelentette, hogy összesen négy évadot kap majd a Trónok harca előzménysorozata.

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!

Egy év után leállnak a Final Fantasy VII: The First Soldier szerverei

Nem húzta sokáig a Final Fantasy VII: The First Soldier. A legendás szerepjáték mobilos battle royale-mellékága egy év után lehúzza a rolót.

Leálltak a Penge munkálatai, több Marvel-film is hónapokat csúszik

Nincsenek jó híreink a Marvel-rajongók számára. Miközben a Disney új rendezőt keres a Penge-reboot élére a Deadpool 3, a Fantasztikus Négyes és az új Bosszúállók-film is premierje is tolódik.

Szeretetcsomaggal vezekel a Blizzard az Overwatch 2 gyötrelmes rajtja után

Több tízezres sorbanállás, haldokló szerverek, ledobált játékosok, elvesző skinek... nem volt zökkenőmentes az Overwatch 2 rajtja. A Blizzard egy ajándékcsomaggal kér bocsánatot az elmúlt napok kellemetlenségeiért.

Rekordméretű rajtot vett a FIFA 23

Az Electronic Arts kezei alatt nem készül már több FIFA, az utolsó, 2023-as epizód azonban a megjelenését követő héten is rekordokat döntött. Soha nem volt még kíváncsi ennyi játékos egy új futballjátékra.