Hírarchívum - 2022. október

Jövőre csúszik a Star Trek: Resurgence

Az eredeti elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg idén a Star Trek: Resurgence, a fejlesztőknek több időre van szükség a munkálatok befejezéséhez.

Néhány snitt erejéig már belenézhetünk a Ubisoft új kooperatív lövöldéjébe

Megkezdődött a Project U zártkörű tesztelése, valaki pedig kiszivárogtatta a játékosokat köszöntő videót - benne néhány gameplay jelenettel.

Jönnek a reklámok a Netflixre: íme, a részletek az új, olcsóbb előfizetési szintről

Magyarországon egyelőre nem, de tizenkét másik országban már november elején elrajtol a Netflix új, reklámokkal dúsított előfizetési szintje.

Sonic Frontiers - terítéken a fejlődési rendszer és a harc

A Sonic Frontiershez is kaptunk egy hosszabb gameplay bemutatót, amely a fejlődési rendszer és a harcok sajátosságaira fókuszál. Csekkoljátok!

Kiadós kedvcsinálót kapott a Bayonetta 3

Nincs már messze a Bayonetta 3 megjelenése, de a Nintendo és a PlatinumGames addig sem hagy látnivaló nélkül minket.

Saját PS5-csomagot kap a God of War: Ragnarök

A Sony természetesen igyekszik alaposan felkészülni, és a God of War: Ragnarök érkezését is megfejeli egy PlayStation 5-csomaggal.

Jövő héten a Fallout 3-at adja ingyen az Epic Games Store

Az Epic Games Store is megünnepli a maga módján a Fallout-sorozat huszonötödik szülinapját, és ingyenessé teszi egy hétre a Fallout 3: Game of the Year Editiont.

Alig egy hónap, és PC-re is befut a Spider-Man: Miles Morales

Ez gyors volt! A Sony tényleg nem szeretné sokáig váratni a PC-n játszókat, és már novemberben boltokba küldi a Spider-Man: Miles Morales számítógépes átiratát.

Új D&D-játékot készítenek a Dark Alliance fejlesztői

A Tuque Games hamvaiból feltámadó Invoke Studios első komoly fejlesztése egy AAA-kategóriás Dungeons & Dragons-videojáték lesz.

Elindult a Torchlight: Infinite nyílt bétája

A kissé kiábrándító harmadik rész után egészen új megközelítéssel érkezik a következő Torchlight-játék. A PC-re és mobilokra készülő játék korai változatát már ki is próbálhatjátok.