Hírarchívum - 2023. január

Kiadós látnivalón a Skull & Bones

Ha már a Ubisoft hatodik alkalommal csúsztatta el a játék megjelenését, legalább egy hosszabb gameplay videóval igyekszik kárpótolni a csalódott rajongókat.

A Netflix lefújta a Dead End: Paranormal Park 3. évadát

A Netflix törli a DeadEndia képregények adaptációjának harmadik évadát, de a sorozat készítője, Hamish Steele biztosította a rajongókat: a történet a könyvekben folytatódik tovább.

Február végén érkezik a Pokémon: Scarlet & Violet frissítése

A Pokémon: Scarlet & Violet következő nagy frissítése hibajavításokat tartalmaz majd és új funkciókat is ad a játékhoz.

Az Epic Games Store következő ingyenes címe az Epistory: Typing Chronicles

Az Epic Games Store nyilvánosságra hozta a következő ingyenes játékát: január 19-től minden felhasználó számára letölthető az egyedi narratívára épülő Epistory: Typing Chronicles.

A Netflix gondozásában megjelent Junji Ito animéjének legújabb trailere

Junji Ito neve a horrorrajongóknak biztosan nem ismeretlen, ezúttal egy Netflixes animében mutatja meg a rémisztő őrületét. Itt a Japanese Tales of the Macabre előzetese.

A The Division 2 kapott hideget-meleget a Steam-felhasználóktól

A Ubisoft egyre több játékát teszi elérhetővé a Steam áruházban. A The Division 2-vel kapcsolatban a játékosok azonban csalódottak voltak, hogy ez a játék sem tartalmazta a Steam Achievementeket.

Az HBO Max árakat emel a The Last of Us premierje előtt

A változás január 12-én lépett életbe, így a szolgáltatás korábbi 14,99 dollár/hó ára 15,99 dollárra emelkedett.

John Carpenter lebuktatta a Dead Space-film érkezését?

A legendás filmkészítőt és a Dead Space-t nem most halljuk először egy mondatban. Könnyen meglehet, hogy egy elszólással John Carpenter lebuktatta a Dead Space filmes adaptációját.

Boundary - márciusi megjelenést céloz a zérógravitációs FPS

Több, egymást követő csúszás érte a Studio Surgical Scalpers ígéretes lövöldéjét, a legfrissebb infók szerint azonban csak egy karnyújtásnyira van a megjelenés.

A Google és az Nvidia is beleállt a Microsoft és az Activision dealjébe

A Sonyhoz hasonlóan most a Google és az Nvidia az aggodalmát fejezte ki a Microsoft és az Activision Blizzard King 69 milliárd dolláros üzletével kapcsolatban.