Hírarchívum - 2023. január

Streamelhetővé válnak a PlayStation 5 játékai, érkezik a Discord-integráció is

A pletykák szerint igen ütősnek ígérkezik a PlayStation 5 következő, 7.0-ás rendszerfrissítése. PS5-ös címeknél is elérhetővé válik a felhős streamelés, és úton van a tisztességes Discord-integráció is.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium januári kínálata

Hónapról-hónapra új játékok kerülnek be a PlayStation magasabb szintű előfizetéses szolgáltatásába, idén januárban sem lesz ez másként.

Így alakul a Hogwarts Legacy gépigénye

Februárban indul a tanév a Roxforban, de mielőtt pálcát ragadnánk, érdemes lecsekkolni, hogy elég lesz-e a vas a mágikus kalandokhoz. Szerencsére az készítők a rozsdásabb hardverekről sem feledkeztek meg teljesen.

Launch traileren a Hitman Freelancer

Még ebben a hónapban érkezik a Hitman: World of Assasination új játékmódja, egy hangulatos kedvcsináló is érkezett hozzá.

Rövid előzetesen a Deliver Us Mars

Közeleg a Deliver Us The Moon folytatásának megjelenése, egy rövid kedvcsinálóval kedveskedtek a készítők a rajongók számára.

Már elérhető a TMNT: Shredder's Revenge a Netflix kínálatában

Mobilokra látogat a tavalyi év egyik nagy meglepetése, a remek fogadtatást kapott beat 'em up, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge.

Újra bemutatták az Outpost: Infinity Siege-et

Újra bemutatásra került az eredetileg Outpost címen bejelentett bázisépítős FPS-RTS hibrid játék.

Wanted: Dead - középpontban a harcrendszer

Az amerikai IGN jóvoltából egy exkluzív betekintő videót kaptunk a hamarosan megjelenő Wanted: Deadről, melynek középpontjában a játék harcrendszere áll.

Launch traileren a One Piece: Odyssey

Megkapta az utolsó előzetesét a One Piece: Odyssey, holnap pedig már meg is jelenik a várva-várt szerepjáték.