Hírarchívum - 2023. december

A Ubisoft jelentősen átalakítja a The Division 2-t

A francia kiadó bejelentette, hogy a rajongói kívánságok alapján teljesen átalakítja a The Division 2-t. A Project Resolve névre keresztelt frissítés 2024 februárjában élesedik. Most hétvégén már egy nyilvános teszt is lesz.

Lélegzetelállító előzetesen a Dune: Part II

Ha ma este csak egyetlen előzetest néztek meg, akkor mindenképp ez legyen az! Megkapta harmadik trailerét a Dune: Part II - két és félpercig csodálhatjuk Denis Villeneuve epikus sci-fijét.

Mégsem zárt be, csak nevet változtatott a The Day Before fejlesztője?

Tovább folytatódik a mizéria a Fntastic stúdió körül! Lehetséges, hogy mégsem húzta le a rolót a The Day Before fejlesztője, csak szimplán megváltoztatta a nevét Eight Pointsra, elkerülve ezzel a kérdőre vonást.

Elérhető a God of War Ragnarök: Valhalla

Megjelent a God of War Ragnarök ingyenes DLC-je, amely egy külön roguelike móddal bővíti a felhozatalt. Mivel nem sima frissítésről van szó, külön kell letöltenünk a kiegészítőt a PlayStation Store-ból.

Hivatalosan is befellegzett az E3-nak

Véget ért egy több mint két évtizedes korszak: a Los Angeles-i Electronic Entertainment Expo-ról végleg letettek a szervezők. Sajnos a következő években sem fogják megrendezni a játékkiállítást.

Megérkezett a New Game Plus az Alan Wake 2-be

Ám nem csupán az új befejezésért és egyéb narratív finomságokért érdemes újra nekikezdeni az Alan Wake 2 végégjátszásának, a legújabb frissítés számos hibát és teljesítménygondot megold.

Csütörtökön jön a Tekken 8 demója

A Bandai Namco verekedős sorozatának új része kicsivel több mint egy hónap múlva jelenik majd meg, de ha szeretnénk kipróbálni, akkor már csak párat kell aludnunk, igaz, nem mindenhova egyszerre érkezik a próbaverzió

Íme, a 2024-es Golden Globe jelöltjei

A január 8-án összesen 27 kategóriában hirdetnek győztest az egyik legrangosabb díjátadón, úgy filmek, mint sorozatok terén, most pedig már ismert a jelöltek listája is.

Hackertámadás alatt az Insomniac, a Marvel's Wolverine szivárogtatása a tét

Lapértesülések szerint zsarolóvírus áldozata lett az Insomniac Games. A Marvel's Spider-Man 2 és a Marvel's Wolverine fejlesztőjétől 2 millió dollár értékű kriptovalutát követelnek.

Érkezik a Fűrész XI

Hivatalosan is újjáéledt a véres horrorszéria! A Saw X idei nagy sikere után a Lionsgate máris bejelentette, hogy készül a tizenegyedik felvonás. Már dátumunk is van a véres játszmához!