Hírarchívum - 2023. december

Mark Wahlberg szerint már kész a második Uncharted-film forgatókönyve

Eddig is tudtuk, hogy az első filmmel nem ér véget az Uncharted története a mozivásznon, most azonban maga Sully, azaz Mark Wahlberg kotyogta ki egy interjúban, hogy már a forgatókönyv is készen áll.

Brit toplista: a na'vik nem taroltak

A Ubisoft új Avatar-játéka csak a lista közepéig tudott ugrani, a lista többi tagjának helyzete gyakorlatilag bebetonozódott a múlt heti állapotra, igaz, még egy "új" szereplő azért felfért a tizedik helyre.

Kelleni fog az SSD a Final Fantasy XVI PC-s verziójához

A játék producere szerint igyekeznek a lehető legjobban optimalizálni a játékot PC-re, viszont a játékosoknak javasolt lesz SSD-vel készülniük, ha a lehető legjobb élményt szeretnék.

PlayStationre tart az As Dusk Falls

A tavaly az Xbox Game Studios kiadásában megjelent játék kritikai sikert aratott, most pedig új platformot igyekszik meghódítani. A játék előrendelése elkezdődött, sőt lemezes verzió is érkezik tavasszal.

Pénzt követel a Rockstartól a floridai Joker a GTA VI trailer miatt

A kitetovált arcú férfi meg van róla győződve, hogy "ellopták" az arcát a trailerhez, így a stúdió tartozik neki. Arthur Morgan szinkronhangja, Roger Clark is reagált a dologra, és hát nem volt benne köszönet.

Megszólaltak a The Finals fejlesztői a problémák kapcsán

A játékosok arra panaszkodtak, hogy a béta óta csökkent a mozgási sebességük, azonban az Embark elmondása szerint nem változtattak semmi olyasmin, ami közvetlenül befolyásolná azt.

Europa - dátumot kapott a Jupiter holdján játszódó kaland

Érdemes egy pillantást vetni a Helder Pinto nyitott világú kalandjátékára, amely a legutóbbi The Legend of Zelda-játékokból merített ihletett. Egy Zee nevű androiddal kutatunk az utolsó élő ember története után az Europán.

TGA 2023: Visszatér a Twisted Metal TV-sorozat egy második évadra

A Twisted Metal idei első etapja igazi bűnös élvezet volt a rajongók számára, a főszereplőt alakító Anthony Mackie a pénteki The Game Awardson jelentette meg, hogy zöld utat kapott a második évad.

Csatlakozz a Gamekapocs szerkesztőségéhez!

Hamarosan új szerkesztővel bővül a Gamekapocs stábja - lehet, hogy épp veled! Olyan hírszerkesztéshez, illetve cikkíráshoz is konyító munkatársat keresünk, aki nem bánná, ha a hobbijából munka válna!

Like a Dragon: Infinite Wealth - Kiryu bakancslistája

Nincs megállás Yakuza-fronton, hiszen január végén érkezik a Like a Dragon közvetlen folytatása, az Infinite Wealth. Ezúttal egy sztoritrailerrel jelentkezett a Sega, amely Kazuma Kiryu melléktörténetére összpontosít.