Hírarchívum - 2006. október

Új zenei műfaj - Gamer R&B

Mad TV - Season 12, Episode 02. Egy új zenei irányzat világpremierje, egy olyan műfaj megszületése, mely alapjaiban rengeti meg az egész gamer társadalmat.

Star Trek megjelenési dátumok

A Bethesda Softworks ma elküldte nekünk az Encounters, Legacy és Tactical Assault alcímeket viselő új Star Trek játékok megjelenési dátumait.

Már lehet regisztrálni a Pasziánsz kupára

Ahogy ígértük, elindult a Pasziánsz bajnokságra való regisztráció. Mostantól fogva két hétig küldhetitek el adataitokat, hogy részt vehessetek a versenyen.

Assassin's Creed - X360-n lesz a legjobb?

Nem olyan rég érkezett meg a Ubisofttól az Assassin's Creed X360-as verziójának bejelentése, mely állítólag a legjobb lesz majd az elérhető változatok közt.

Seed - Leállították az MMORPG fejlesztését

Leállították a Seed fejlesztését - tudtuk meg a hétvége folyamán. A készítő srácok anyagi okokból voltak kénytelenek befejezni az MMORPG munkálatait.

Battlefield 2142 demóra várunk

Kisebb infóbomba érkezett a Battlefield 2142-höz kapcsolódóan: van itt hír a demóról, a gyűjtői változatról, sőt vadi új képek is kerültek galériánkba!

Játszhatatlanul bugos a Gothic 3?

A német nyomtatott sajtó színe-java már kipróbálhatta, letesztelhette a Gothic-sorozat harmadik részét - állításuk szerint a Gothic 3 játszhatatlan és tele van buggal.

Ajándék koszos gatya Xbox mellé

Chip Caddell barátunk múlt héten gondolt egyet és rendelt az eBay-en egy használt Xbox-ot, de nem várt meglepetés is volt a csomagban.

Kalózkézen a Gears of War?

Hackerek nemrég ellopták, majd feltették az internetre a Microsoft sokak által egyik legjobban várt nextgen FPS-ét, a karácsonyra datált Gears of War-t.

World of Warcraft a South Park-ban!

Trey Parker és Matt Stone barátunk ezúttal is nagy dobásra készül, méghozzá a South Park tizedik szezonjának nyitórészével...