Hírarchívum - 2006. október

Lokálból tölthető a Medieval II: Total War demója

Megérkezett a várva-várt Medieval: Total War második részének kipróbálható verziója - a majd' ötszáz megás csomagot természetesen lokálból tölthetitek le!

Megjelent az első 10 mpixeles kamera-telefon

A Samsung tovább erősítette vezető pozícióját a technológia területén azáltal, hogy a koreai piacon elkészítette a világ első, 10 megapixeles mobil telefonját.

Bemutatkozik a The Settlers VI

Folytatódik a Settlers! A sorozat új része nem csak a megújult ficsőrökkel, de a mai kornak megfelelő vizuális megjelenítéssel is hódítani fog, erre mérget veszünk.

Napsütés - a Nintendo Wii egyetlen ellensége

A Nintendo NSIDER állítása szerint nem árt majd egy sötétítőfüggöny a Wii mellé, ugyanis a kontroller rendkívül érzékeny a napsütésre.

A Google megvette a YouTube-ot

Elkelt a világ legnagyobb ingyenes videómegosztó portálja, a külső médialejátszója miatt általunk is igen kedvelt YouTube. Az újdonsült tulajdonos a Google lett.

Elkészült a Dark Messiah of Might and Magic

A Steam rendszerén már múlt hét óta előrendelhető a várva-várt cím, azonban a Ubisoft még csak most volt hajlandó elárulni azt, hogy révbe értek a játék munkálatai.

Tony Hawk's Project 8 demóra várunk

A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készülő következő generációs Tony Hawk's Project 8 demója hamarosan elérhetővé válik a Microsoft next-gen gépén.

Az EA kommentálja a Battlefield 2142-demó hibáit

Többeteknek lehetett problémája a múlt héten kiadott Battlefield 2142-demóval: a kiadó Electronic Arts már dolgozik a hibák javításán - jelentette be a cég a mai napon.

Kipróbálható a Zoo Tycoon 2: Marine Mania

Az újonnan nyílt Zoo Tycoon 2: Marine Maniáról szóló Microsoft-aloldal nyitóajándékként demóval kedveskedik a látogatóknak és a rajongóknak egyaránt.

Tölthető a Bionicle: Heroes demója

Mindenféle előzetes bejelentés nélkül megérkezett a Bionicle: Heroes kipróbálható verziója a LEGO Star Wars-okat is jegyző Traveller's Tales fejlesztőitől.