Hírarchívum - 2006. október

Szeptember húsz legnépszerűbb PC-s játéka

Megérkezett azon toplista, mely szeptember húsz legjobb PC-s játékának címét vonultatja fel - nagy meglepetésekre senki ne számítson: élen a World of Warcraft.

Call of Duty és más Activision-játékok a Steam-en

Egyre nagyobb teret hódít magának a Steam: nemrégiben vált rajta elérhetővé a Psychonauts, s most újabb neves címeket vételezhetünk a Valve rendszerén keresztül.

Révbe értek a PSP-s Medal of Honor munkálatai

Augusztus elején tudtuk meg egy hivatalos bejelentésből, hogy készül a PSP-exkluzív Medal of Honor: Heroes - annyi kép és finomság után elkészült a játék.

DivX-támogatást kap az Xbox 360?

A holland X Life nevű Xbox-rajongói oldal szerint két hónapon belül már hivatalosan is támogatott lesz a DivX és a Xvid a Microsoft által a következő generációs X360-n.

Capcom-címek európai megjelenéseinek listája

A japán - mostanában elsősorban amcsi piacra termelő - Capcom volt oly kedves, hogy elküldje nekünk legújabb címeinek európai megjelenéseiről szóló listáját.

Prey- és The Settlers II-javítások érkeztek

Két igen jól sikerült alkotáshoz érkezett frissítés az imént: a Prey és a The Settlers II: The Next Generation legújabb javításait szerverünkről tölthetitek le.

Elkészült a Sid Meier's Railroads

A Take 2 Games bejelentéséből tudtuk meg, hogy a Firaxis Games által fejlesztett Sid Meier's Railroads elkészült, s hamarosan a gyártási munkálatok is befejeződnek.

Burning Crusade ajándék!!!

Beindulni látszik kis hazánkban is a játékok reklámgépezete. A Blizzard és a World of Warcraft: Burning Crusade nyitja a sort, egy remek kis ajándékkal...

Ubisoft: Az EA megölné bennünk a kreatívitást

Két évvel ezelőtt a világ legnagyobb kiadója, az Electronic Arts megvette a francia Ubisoft húsz százalékát, s már akkor felröppentek az első pletykák a teljes vásárlásról.

The Elder Scrolls IV: Oblivion - PS3-on lesz a legjobb

Nem csupán játékmenetileg és tartalmilag lesz több a The Elder Scrolls IV: Oblivion PS3-as változata az PC-s és X360-s verzióknál, hanem technikailag is.