Hírarchívum - 2006. október

Még mindig a Call of Duty 2 a legjobb X360-n

Az Xbox Live karbantartásán szorgoskodó jómunkás emberek statisztikát készítettek az X360 tíz legnépszerűbb játékának címével - nagy meglepetések nincsenek.

A Half-Life 2 a legnépszerűbb online-játék

Megérkezett a GameSpy által összeállított toplista, mely a tíz legnépszerűbb online tolható játékot vonultatja fel. Élen a Half-Life 2 tanyázik hatalmas előnnyel.

RTL Winter Games 2007 - A télisportok kedvelőinek

Az RTL Enterprises bejelentette a 49Games által fejlesztett RTL Winter Games "idei", pontosabban 2007-es részét, mely még idén megjelenik Európában.

Tölthető a FIFA 07-demója már X360-ra is

Míg a PC-demóból két változat is megjelent, addig a Microsoft következő generációs Xbox 360-ára még csupán most érkezett meg a next-gen prezentáció.

Splinter Cell: Double Agent - Lesz gyűjtői kiadás is

A Ubisoft bejelentéséből tudtuk meg, hogy az igazán nagy rajongók kis szerencsével akár a negyedik Splinter Cell limitált változatába is beruházhatnak...

Előrendelhető a Dark Messiah of Might and Magic

Októberben megjelenik végre a régóta várt Dark Messiah of Might and Magic, mely most már előrendelhető a Steam rendszerén keresztül is.

Megjelent a Firefox 2 RC2

A Mozilla ma kiadta a Firefox 2.0 böngésző RC2-es, megjelenés előtti utolsó béta verzióját. A letöltés előtt még lássuk a részleteket!

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Elkészült a Star Wars: Forces of Corruption

A tegnapi Star Wars: Empire at War - Forces of Corruption demó után újabb jó hírrel szolgálhatunk a rajongóknak, méghozzá, hogy ma aranylemezre került a játék.

Az UbiSoft ki akarja ütni az EA-t

Az UbiSoft korábban nemet mondott az Electronic Arts felvásárlási ajánlatára, most pedig egyenesen ki akarja őt ütni a nyeregből.