Hírarchívum - 2006. október

Superman Returns: The Game - November végén

Alsónadrágját kívül hordó szuperhősünk, mindenki kedvence, a Gamekapocs főoldali logóját magán viselő Superman a júniusi mozi után legközelebb játékgépeinken repdes majd.

Megérkezett a Paraworld egyjátékos demója

A szeptemberben megjelent Paraworld előzetes képei és videói után akadhatnak még olyanok, akik esetleg még morfondíroznak a stratégia megvásárlásának ügyén...

Ultimate Mortal Kombat 3 - X360-ra novemberben

Egyre rokonszenvesebbé válik számunkra az Xbox Live Arcade: a Doom és Street Fighter után hamarosan egy újabb hatalmas cím, a Mortal Kombat válik elérhetővé rajta.

A briteknél még mindig a FIFA 07 a menő

Még mindig a FIFA 07 uralja a brit összesített, vegyes toplistát, amelyen sok változás nem történt a legutóbbi hét óta. Nézzük a legfrissebb eredményeket!

Vasárnapig lehet jelentkezni a Pasziánsz kupára

Bár a regisztrációra felhívó óriás reklámcsík átkerült egy kevésbé szembeötlő helyre, még mindig várjuk a nyereményjátékra jelentkezőket.

Kedd esti galériafrissítés

Összeszedtük egy csokorba az elmúlt nap legjobb képeit; ízelítő a felhozatalból: Battlefield 2142, Guild Wars: Nightfall, Mass Effect és még sok más finomság vár Rátok!

Warhammer: Mark of Chaos - Lesz gyűjtői kiadás is

Úgy vettem észre, manapság egyre divatosabb lett gyűjtői változatot kiadni egy nagyobb címhez - a magyar Black Hole Entertainment is ráharapott a trendre.

Prey-kiegészítés érkezett Xbox 360-ra

PC-re 1.2-es javításként jelent meg a most érkezett X360-as Prey-kiegészítés, mely nem kevés tartalmi pluszt ad a 3D Realms belső nézetű lövöldözőséhez.

Gothic 3 demóra számíthatunk?

A német PC Games tudta meg a JoWood-tól, hogy az általuk jegyzett, pénteken boltokba kerülő Gothic 3 demója már készül - a részleteket csúf homály fedi.

IL-2 Sturmovik: 1946 - A sorozat utolsó addonja

A Ubisoft bejelentette a 1C: Maddox Games fejlesztésében készülő IL-2 Sturmovik: 1964 című - feltehetőleg utolsó - kiegészítést a sorozathoz.