Hírarchívum - 2006. július

Next-genre költözik a Flatout!

Az Empire Interactive tett említést arról, hogy a Bugbear sorozata, a kétrészes Flatout-széria a Microsoft következő generációs konzolján folytatódik.

Warhammer 40K: Dark Crusade - Friss látnivalók!

A Relic gőzerővel hegeszti imádott Dawn of War-unk második kiegészítését, mely két új fajt szerepeltet majd: most a Necronokról érkeztek fincsi látnivalók!

Ridge Racer 2 PSP-re - hivatalos bejelentés!

A Sony Computer Entertainment Europe hivatalosan bejelentette, hogy készül PSP-re a Ridge Racer második része sok-sok extrával, finomsággal.

Crime Scene Investigation 3 - 1.1-es javítás

A UbiSoft kiadta a népszerű TV-sorozaton alapuló játékok harmadik részének első javítását - az 1.1-es rajtszámot viselő csomag mindössze két megabájton terpeszkedik.

The Settlers II: The Next Generation - német demó!

Az 1996-os Settlers II feldolgozásának német nyelvű demonstrációja jelent meg a mai napon - az angol demó még a héten megérkezik, s szerverünkről tölthetitek majd!

Ducati World Championship - képek és videó!

Tizenegy friss kép és egy Teaser-videó előzetese jelent meg a címben szereplő motorversenyhez - természetesen mindet megtekinthetitek itt, a GK-n.

Resident Evil - A harmadik filmről...

Információk érkeztek a Resident Evil: Extinction-ról, melyben az emberiség utolsó szilánkja úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt a világunkat elárasztó zombikkal szemben.

Közel 200 friss kép galériánkban!

Közel kétszáz darab vadi új kép került galériánkba; a felhozatal: Forza Motorsport 2, Gothic 3, Necrovision, Outrun 2006, Paraworld és még sok más finomság.

A múltheti angol toplista

Egyenesen Angliából szállítjuk Nektek az ottani tíz legnépszerűbb játékot egy toplista keretében. Érdekesség, hogy az összes cím konzolos...

Év végén érkezik az új TrackMania

A TrackMania-sorozat fejlesztője, a Nadeo tétette közzé a hírt, miszerint napokban bejelentett gyűjteményük még idén év végén a boltokba kerül.