Hírarchívum - 2006. július

Assassin's Creed - PC-re és X360-ra is

Az Ubisoft némi meglepetésre jelentette be az Interactive Digital Entertainment Festival-on, hogy az Assassin's Creed című játékuk nem lesz PS3 exkluzív.

Minden idők tíz legjelentősebb játéka

Igazi finomságra akadtam az internetet böngészve: a GameFAQs.com munkatársai összeállították azt a listát, mely a tíz legjelentősebb játék nevét vonultatja fel.

Márciusban érkezik a Virtua Fighter 5

Öt darab következő generációs játékról mesélt egy interjúban a Scott Steinberg, a Sega marketingeseinek fejese - érdekes dátumokról értesültünk...

Csökkenteni kéne majd a PS3 árát?

Két hatalmas kiadó - a Ubisoft és a Sega - vélekedik úgy, hogy a PlayStation3 csak akkor maradhat versenyben, ha a debütálás után csökken az ára.

Rajongók figyelem, előtölthető a Prey!

Közeleg a hivatalos megjelenés napja, hiszen július 11-én már megvásárolható lesz a legújabb FPS-őrület, a Prey: a lustábbak már neki is állhatnak a letöltésnek.

Call of Duty 3 Gameplay Trailer

Új Call of Duty 3 videó látott napvilágot, de mielőtt még mindenki örvendezne a "lehetséges" PC-s megjelenés 2007 decembere elseje.

Már nyáron kapható lesz a Silent Hill DVD-n

A Sony Pictures Home Entertainment bejelentette, hogy augusztus 22-étől már megvásárolható lesz a Silent Hill (A halott város) DVD, UMD és Blu-Ray formátumban.

Counter-Strike 1.6 bajnokság Pápán!

OsOnO barátunk kért meg minket, hogy értesítsünk Benneteket a hamarosan megrendezendő pápai, nagyszabású Counter-Strike 1.6 bajnokságról.

Fantastic Four 2 - Pletyka, pletyka hátán

A tavaly nyáron debütált Fantastic Four című képregény-film folytatása lehet a Fantastic Four and the Silver Surfer címet viseli majd? Pletykák következnek...

Elindult a War Front első bétatesztje

A CDV bejelentette, hogy a magyar illetőségű Digital Reality új második világháborús stratégiájának bétatesztelése elindult, lehet még jelentkezni!