Hírarchívum - 2006. július

Készüljünk fel a Day of Defeat-hétvégére!

Ma keződött meg a második ingyenes Day of Defeat: Source-hétvége - ez alkalomból már letölthetővé vált a kliens, melyet telepítve tudtok majd lövöldözni a napokban.

Gothic III Starforce-védelem nélkül

Lehet ujjongani, örvendeni: újabb játék készítője döntött úgy, hogy nem keseríti meg majdani vásárlóinak életét a sokak által kritizált Starforce-szal.

Hasít a World of Warcraft - US Top10

Megérkezett a legfrissebb toplista nyugatról: íme az USA-ban 10 legkeresettebb játék címe. Élen természetesen a Blizzard MMORPG-je, a World of Warcraft.

Cooltúra-vegyesfelvágott: pletykák, hírek, infók!

Hazai mozikban a legújabb Superman és a Túl a Sövényen, továbbá információkat tudtunk meg a Múmia 3-ról, a Fantasztikus Négyes 2-ről és a Motel 2-ről...

Névváltáson esett át a World Tour Golf

A World Tour Golf kiadója, az Oxygen Interactive úgy döntött, hogy még trendibb nevet ad készülő golfjátékának, mely idén augusztusban jelenik majd meg.

Battlefront-feldolgozást jelentettek be

Zászlóalj-szintű stratégiát bevezetve szeretné velünk újraharcoltatni a Matrix Games a második világháború legizgalmasabb csatáit.

GC 2006: Bemutatkozik a Pro Evolution Soccer 6

Nyár végén idén is megrendezik a lipcsei Games Conventiont: megtudtuk, hogy a következő Pro Evolution Soccer ott mutatkozik be elsőként X360 és DS platformokon.

Újabb autóversenyen dolgozik a 10Tacle Studios

Habár a 10Tackle Studios még javában dolgozik a GTR második részén, ám a pletykák szerint jó ideje munkálkodnak a következő szimulátorukon is.

East India Company - Ismét tengerre szállunk!

Az Encore Games gőzerővel készíti az East India Company-t, mely Pirates!-re hajazó akció-kalandjáték lesz - a megjelenés 2008-ban esedékes...

Hat darab trailer tölthető szerverünkről

Hat darab trailer és animáció került fel szerverünkre; mai felhozatalunk: Bionicle: Heroes, Darkstar One, Miami Vice: The Game, Rayman: Raving Rabbids...