Hírarchívum - 2006. július

Az Atari kezében az Age of Pirates: Caribbean Tales

Biztosan sokan tudjátok, hogy az Atari jelenleg a béka feneke és az alább lévő mélységek között ingázik fel-le: helyzetüket hivatott javítani majd az Age of Pirates is.

Több, mint kétszáz reggeli screenshot!

Induljon sok-sok friss képpel a mai nap - gondoltam, s így összeszedtem Nektek az elmúlt napok legütősebb képeit kivétel nélkül! A felhozatalért erre tessék...

Magyarellenes román játék - a helyzet fokozódik

Egy független román fejlesztőcsapat olyan videojátékot készít, melyben a magyarokat kell kiirtani. Természetesen a nemzetközi visszhang nem maradt el.

Dark Messiah of Might and Magic - Trailer Pack

A mai napon jelent meg az utolsó videó a játék választható kasztjáról a varázslórol. Ennek fényében gyűjtöttem számotokra össze az előző két kaszt videóit is.

The Settlers II - Lokálból tölthető az angol demó!

Mint azt ígértük, a német nyelvű demonstráció után megérkezett a kissé világibb verzió is: a kipróbálható demó ugyanis "in inglis" kommunikál a játékossal.

Horse Racing Manager - Másodjára is...

A Pro Cycling Manager és a Loki fejlesztője, a francia Cyanide újabb menedzserjátékának készít folytatást: ezúttal másodjára ülhetünk nyeregbe!

PC-re és PSP-re is készül a Virtua Tennis 3!

Eleinte csak PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelentették be a Virtua Tennis-sorozat harmadik részét, azonban a Sega kissé bővítette a platformok listáját...

Wii-re nem készül Rainbow Six: Vegas

Remegve várjuk már a soron következő Rainbow Six-folytatást, a Vegas-t: bár a Ubisoft bejelentette, hogy next-gen gépekre készül a játék, ehhez képest...

Konzolra fejleszt a Blizzard

Új munkatársakat keres Blizzard: érdekesség, hogy mindegyiküknek konzoljátékon kell majd dolgoznia - jelenlegi és következő generációs gépekhez egyaránt.

Aranyon a Civilization IV első kiegészítése!

Örömmel jelenthetem be, hogy oly sok várakozás után végre elkészült a nagynevű stratégiának első kiegészítése, a Warlords.