Hírarchívum - 2006. július

Letölthető a Kudos demója

Megérkezett a várva-várt körökre osztott Sims-klón kipróbálható verziója, mely ütős játékélményt ígér minden rajongónak. Miket nem beszélek...

Keresztapa és SSX Nintendo Wii-re

Az Electronic Arts hat sorozatot jelentett be, melyeknek folytatásai a jövőben biztosan "erősítik" majd a Nintendo next-gen konzoljának játéklistáját.

Októberben érkezik a Gears of War

Valaki szerint taktikai akció, mások túlélő horrorként vélekednek róla: ez a Gears of War - barátaim, a hírek szerint mindez októberben zúdul majd a nyakunkba!

Nyáron még jobban szeretünk játszani

Az NDP Group felméréséből megtudtuk, hogy idén nyáron bizony strandolás helyett az amerikaiak jobban szeretnek játszani - legalábbis több eredeti gamét vesznek.

Kane & Lynch - a 47-es ügynök gyermekei

A Hitman készítői egy zsír új játék fejlesztésébe kezdtek, melynek a Kane & Lynch: Dead Man címet adták. Az már most tuti, hogy nem kevés akciót kell majd átélnünk.

James Bond játék a Call of Duty 3 készítőitől

Az Ultimate Spider-Man-t és a Call of Duty 3-t is jegyző Treyarch hivatalos honlapján programozók után kutatnak - kapaszkodjatok - az új James Bond játékukhoz.

Új Valve játékok: Team Fortress 2 és Portal

A Valve tegnap egy nyílt levél formájában megerősítette a Half-Life 2 Xbox 360-as és PS3-as változatát, de a legnagyobb hír, hogy két új játékot is bejelentett.

Az Ubisoft kezében a Driver

Az Ubisoft bejelentette, hogy megvásárolta a Driver franchise jogait a Reflections studióval együtt, mindez 19 millió eurójába került.

The Lord of the Rings: The White Council

Nem is olyan rég az EA egy új játékba kezdett, melyet akkor még Project Gray Company mukacím alatt hírdetett és ma hivatalosan is bejelentett.

Jönnek a gondolat vezérelte videojátékok

Felejtsd el az egeret, de még a Wiimote-ot is! Egy amerikai kutatócsoport olyan agyba építhető processzort fejlesztett ki, mellyel irányíthatjuk PC-nket.