Hírarchívum - 2006. július

ThreadSpace: Hyperbol bejelentés és képek

Az Iocaine Studios egy távoli jövőben játszódó, akcióorientált űrstratégián dolgozik, melyet ma jelentettek be. A neve ThreadSpace: Hyperbol.

Újabb hamis GTA4-screenshot terjed a neten!

Újabb screenshot terjed a világhálón, mely elméletileg a Grand Theft Auto-sorozat legújabb részéből származik - sajnálattal közlöm, hogy a kép hamis!

Románok az űrben - magyarok nélkül

Véget ért a Romanians in Space (Romanii in Spatiu) körül kirobbant botrány - olvashatjuk Tomcat blogján. Az ügyben végül az első lépést keleti szomszédaink tették meg.

Romero bácsi cégének Slipgate Ironworks a neve

Január végén számoltunk be Nektek arról, hogy a Doom- és Quake-játékok atyja, John Romero eddig névtelen csapatával egy új MMO-gammán dolgozik.

Japán konzol eladási statisztikák

Japán ügynökeink eljuttatták hozzánk az ottani eladási statisztikákat, mely az elmúlt hét eladott konzoljairól értekezik pontosan, számszerűen...

Vasárnap délutáni videóösszeállításunk

Kisebb adag videót töltöttünk fel számotokra a szerverünkre: van köztük többek között új Bullet Witch, Joint Task Force, Rainbow Six: Vegas filmecske is!

Szeptemberben fogjuk megtudni a Wii árát

Keményszívű a Nintendo: továbbra sem hajlandóak közölni a Nintendo Wii megjelenési dátumát és árát illető létfontosságú információkat - szeptemberig.

Penumbra - Letölthető az ingyenes horrorjáték!

Egy diákokból álló csapat készítette el a Penumbrát, mely egy horror-kalandjáték - a műfaj szerelmeseinek érdemes letölteni a programot, mely szerverünkre is felkerült.

Folytatódik a War Front bétatesztelése

Múlt héten mindössze kétezer játékos próbálhatta ki a készülő magyar stratégiát, mely alternatív formában mutatja be a második világháborút.

GC 2006: Kipróbálható Lost Planet multiplayer

A Capcom informált bennünket, hogy az augusztusban megrendezendő lipcsei Games Convention-ön kipróbálható lesz a Lost Planet többjátékos módja.