Hírarchívum - 2007. december

Új nap, új Grand Theft Auto 4 képek

A tegnapi képek után most jöjjön egy újabb adag! A harmadik trailer óta egyre több anyag érkezik a GTA 4-ről - reméljük ez a közeljövőben is így lesz.

Unreal Tournament III - PC vs. PS3

Egy friss videóban a 1UP magazin egyik szerkesztője Shawn Elliott-tal beszélget az UT3 PC-s illetve PS3-as verziójáról. Hogy melyiken jobb, az döntse el mindenki maga.

Letölthető a High Velocity Bowling

A csütörtöki PS Store frissítésnek köszönhetően elérhető a High Velocity Bowling című játék, mely 9.99 dollár ellenszolgáltatásért cserébe azonnal tölthető.

Devil May Cry 4 - hírek a demóról, és új videók

A Capcom bejelentette, hogy 2008 elején érkezik a Devil May Cry 4 kipróbálható változata, a jó hír mellé pedig 3 új videó is megjelent a neten.

Folytatódik az Uncharted: Drakes Fortune

Az Uncharted: Drake's Fortune-t alkotó Naughty Dog egyik fejese, Evan Wells a 1UP.com kérdésére elmondta, már gondolkodnak a következő játékukon.

The Day - megérkeztek az első képek

Szerdán leleplezték le hivatalosan a The Day névre hallgató MMO-t, melynek egyik fő érdekessége, hogy alatta a Crysisban már bizonyított CryEngine 2 dübörög majd.

Újabb Sims-kiegészítő a láthatáron

A "Cuccok" sorozatot nem számolva a hetedik, azokkal együtt pedig a tizenharmadik kiegészítő lesz a The Sims 2: Free Time - ha valakinek ez kell, hát legyen!

Újabb Grand Theft Auto 4 látnivalók

A tegnapi Grand Theft Auto 4 "Move up ladies" trailer utórezgéseként érkezett néhány szemrevaló ingame screenshot. Érdemes megszemlélni őket!

Képek és részletek a Street Fighter 4-ről

A Street Fighter 4 premierje a januári EGM magazinban lesz, azonban egy brazil blog már most lehozott több képet és információt a játékról.

Az Electronic Arts-hoz kerülhet a GTA sorozat

Új kiadóhoz kerülhet a Grand Theft Auto sorozat, 2009. februárjában ugyanis lejár a Rockstar és a Take 2 Games közös munkáról szóló szerződése.