Hírarchívum - 2007. december

Mozgásban a Penumbra: Black Plague

Megtekinthető a Penumbra: Black Plague első teaser videója: ez alapján a jövőre megjelenő belsőnézetű, horror elemekkel teli kalandjáték rendkívül jónak ígérkezik.

Lehúzták a rolót a Fury fejlesztői

Sajnos így van ez az MMO-játékok készítésekor: ha jó lesz a játék, a fejlesztők meggazdagodnak, ha pedig nem, akkor a studiónak is vége - az Aurannek nem jött össze.

Jövőre jelenik meg a Blue Dragon második része

Takashi Sensui, az Xbox japán képviseletének fejese árulta el, hogy jövőre tovább akarják erősíteni az X360 pozícióját, többek között a Blue Dragon 2 segítségével is.

Bemutatkozik a Dragon Ball Z: Burst Limit

Egy japán újság jóvoltából megtudtuk, hogy új Dragon Ball Z készül kizárólag az újgenerációs konzolokra a Namco Bandai fejlesztésében.

Megérkezett a Burnout Paradise demója

Xbox 360-ra már megérkezett a Burnout Paradise 835 megás demója, a PS3-tulajoknak viszont pár óráig egy kedvcsináló trailerrel kell beérniük.

Egy hét múlva érkezik a Warhawk kiegészítése

Pontosan egy hét múlva, azaz december 20-án kerül fel a PlayStation Store-ra a PlayStation 3-exkluzív Warhawk első extra tartalma.

Baroque bejelentés képekkel és videóval

Dark fantasy RPG-n dolgozik az Atlus, csak Playstation 2 és Nintendo Wii rendszerekre. A Baroque a dungeon-crawling sílusú szerepjátékok rajongóinak készül.

Premier videó érkezett a FIFA Street 3-ból

Az Electronic Arts volt oly kedves és ma kiadta az első gameplay elemeket felvonultató videót a PS3-ra, X360-ra és Nintendo DS-re készülő FIFA Street 3-ból.

HWSW: Már a YouTube-bal is lehet pénzt keresni

Hosszas bétatesztelést követően már az Egyesült Államokbeli és kanadai felhasználók is regisztrálhatnak a YouTube partnerprogramjára - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Kart Attack - bejelentés és képek

A Blimey Games most kedden mutatta be legújabb játékát, a Kart Attack-ot. A bejelentést követően ma megjöttek az első screenshotok is.