Hírarchívum - 2007. december

Mikulásra várva, ünnepi készülődés GK módra

Ma éjszaka jön a Mikulás, mindenki készítse ki tisztára suvickolt csizmáját, ha reggel csokit akar! Természetesen a Gamekapocs is készül az ünnepekre.

Hat újabb Grand Theft Auto 4 screenshot

Közeledik az új GTA 4 trailer, ilyenkor mindig beindul a gépezet, és a Rockstar ontja magából a médiaanyagokat. Ezúttal hat újabb kép érkezett.

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

Ninja Reflex - légy te is fekete öves!

Ma van a nindzsák nemzetközi világnapja, mely alkalomból az Electronic Arts és a Nunchuk Games bemutatta a Wii-re és DS-re készülő Ninja Reflex-et.

Prequel lesz a Deus Ex harmadik része?

A legfrissebb Deus Ex-hír alapja a teaser trailer egy bevillanó képe, mely arra enged következtetni, hogy a Deus Ex 3 a többi rész előtt játszódik majd.

Címet kapott a Crysis motorjára épülő MMO

Szeptember közepén már szó esett a Reloaded Studios új MMO-járól, mostanra pedig pontosabb információk is napvilágot láttak a játékkal kapcsolatban.

Burnout Paradise demóra várunk

Bő egy hét múlva elérhetővé válik a Burnout Paradise kipróbálható változata: a demó érkezéséig egy visszaszámláló ketyeg a hivatalos oldalon.

Az Eidos törölte a hazug Kane & Lynch csillagokat

Tegnap beszámoltunk róla, hogy a Kane & Lynch: Dead Men hivatalos honlapján kamu review pontokkal népszerűsítik a játékot. Az Eidos ezt mára töröltette.

HWSW: Ez a penge, nem a RAZR - Nokia E51

Nagytestvérünk, a HWSW magazin letesztelte a Nokia legújabb, üzleti életre szánt mobilját, az E51-et, amely komoly sikerekre számíthat.

Yakuza 3 médiadömping - képek és videók

A Yakuza 3 felhagy a modern kori kardforgatással, így kalandjainkat az 1600-as években folytathatjuk. Ebből jött most egy rakat kép és pár videó.