Hírarchívum - 2007. december

TR8, Hitman 5, GRAW3, KotOR3 és még sok más!

Az Xbox World magazin összeállításában premieres a Tomb Raider 8, a Hitman 5, a The Elder Scrolls MMORPG, a Star Wars FPS, a GRAW3, az Alien, és a KoTOR3.

Playstation 3-hoz csatlakoztatható Aibo?

Egy érdekes hír bukkant fel az interneten, miszerint a Sony bevonja az Aibo robotkutya sorozat legújabb modelljét a Playstation bizniszbe.

HWSW: Asus mini Eee PC teszt

Nagytestvérünk, a HWSW kipróbálta az Asus mini Eee PC-jét mely elsősorban alacsony árával hívta fel magára a figyelmet - erényei azonban nem fulladnak ki ebben.

2009-ben érkezik a God of War III

A Sony az idei Video Game Awards rendezvényen jelentette be, hogy 2009-ben érkezik a God of War sorozat legújabb, ezúttal PS3-ra írt része.

Vér nélkül kapjuk a No More Heroes-t

A Rising Star bejelentette, hogy a Nintendo Wii exkluzív No More Heroes a japán verzióhoz hasonlóan az Európai Unióban is vér nélkül fog megjelenni.

Hétfői nagy videó dömping

Az Video Game Awards-ra, sok fejlesztő meghivást kapott, ők pedig hálából megajándékoztak minket új fejlesztésű játékaik néhány friss bemutató videójával.

A jövő heti játékmegjelenések

A megszokott módon összeállítottuk a jövő héten megjelenő játékok listáját: bár a felhozatal továbbra sem túl fényes, egy-két gyöngyszem azért akad!

Lezárult az NFS: Pro Street nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Electronic Arts jóvoltából Need for Speed: Pro Street ajándékcsomagokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Call of Duty 5 - vissza a gyökerekhez?

A nagy bejelentés után már itt vannak az első információk a Call of Duty 5-ről. Ha a pletykák igazak, akkor ismét a második világháború lesz a játék színtere.

Vasárnapi galériafrissítés

Újabb vasárnapi galériafrissítéssel jelentkezünk: a felhozatal meglehetősen színesre sikerült, érdemes végiggörgetni az oldalt egy-egy várva-várt cím után kutatva.