Hírarchívum - 2007. december

Megkezdődtek a Shellshock 2 munkálatai

Bár a Shellshock: Nam '67 meglehetősen rosszul sikerült játék volt anno, az Eidos a jó eladások miatt már akkor, 2004-ben úgy döntött, hogy lesz majd folytatás.

Saját játékkiadót alapítana a Marvel Comics?

A legfrissebb hírek szerint a Marvel Comics jobban beleásná magát a játékiparba: a képregényein alapuló játékokat maga adná ki, készítésükért is ő felelne.

HWSW: A vezeték nélkül monitoroké a jövő

Az Alereon segítségével fejleszti legújabb kommunikációs lapkáját a DisplayLink, mellyel újabb kábeltől szabadulhat meg a számítógép - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Szépséges Gran Turismo 5: Prologue látnivalók

A Sony két nappal a japán megjelenés előtt felfedte a GT5: Prologue még nem látott pályáit. Ez persze még nem minden, a full verzióban rengeteg újdonság lesz!

Battlefield: Bad Company kedvcsináló érkezett

Új videó futott be a Digital Illusions sikervárományos FPS-éről a Battlefield: Bad Company-ról. A trailerben az osztag egyik tagja mutatkozik be.

Úton az orosz World of Warcraft

A Blizzard nem elégszik meg a World of Warcraft világának 9,3 milliós lakosságával: célpontba veszi Oroszországot, méghozzá egy lokalizált változat segítéségével!

PlayStation 2-re is jön a Silent Hill Origins?

A legfrissebb pletykát, bár már félig hivatalos, azért nem árt óvatosan kezelni: a hírek szerint PlayStation 2-re is elkészül a PSP-exkluzív Silent Hill: Origins.

Győzött a Rockstar, Anglia is kap Manhunt 2-t

Hosszas huzavona után végül mégis boltokba kerülhet a Manhunt 2 az Egyesült Királyságban - a Rockstar kilenc életéből nyolc ráment ugyan, de úgy tűnik, megérte!

Három nap múlva érkezik a GT5: Prologue

Hozzánk ugyan csak a jövő év elején érkezik, japán barátaink már december 13-án hozzájuthatnak a Gran Turismo 5: Prologue-hoz.

Véget ért a Motorstorm bajnokság

Kissé megkésve, de megkaptuk az elmúlt hetekben lezajlott Motorstorm bajnokság végeredményét: a döntő december 1-jén volt esedékes, a győzteseknek gratulálunk!