Hírarchívum - 2007. március

Bemutatkozik a Global Agenda

Unreal Engine 3.0 hajtotta vadi új, küldetésközpontú, akcióorientált sci-fi MMORPG-t mutatott ma be a Hi-Rez Studios nevű független játékfejlesztő vállalat.

Annyira Szőke!

A dtp megbízásából új kalandjátékon dolgozik a Wizardbox. A So Blonde történetét és forgatókönyvét a Broken Sword-del hírnevet szerzett Steve Ince írja.

Stuntman 2 - Kaszkadőrök akcióban

A kaszkadőrök vadabbak mint valaha! Ez a most megjelent nyolc friss Stuntman: Ignition képből és az új ingame videómontázsból derült ki.

Mozgásban a Juiced 2: Hot Import Nights

Újabb videó - screenshot felhozatalt van szerencsénk prezentálni, mely ezúttal az NFS nagyreményű alternatív klónját, a Juiced 2: Hot Import Nights-ot mutatja be.

Frontlines: Fuel of War ingame jelenetek

Tizenhárom ropogós kép kíséretében ma felkerült a netre egy Fontlines: Fuel of War ingame szösszeneteket tartalmazó videócsokor. Must have kategória!

Conan: A Barbár - premier trailer és új képek

A Conan készítői is a mai napot látták a legmegfelelőbbnek, hogy 22 friss screenshottal kísérve fellőjjék a netre a játék első videóját. Lessétek meg, igazán kellemes!

MotoGP 07 - friss képek és az első videó!

Négy újabb gyönyörű screenshot társaságában ma megérkezett a MotoGP 07 első videója. A grafikája nagyon ott van, érdemes megnézni!

Grand Theft Auto: San Andreas Stories?

Eddig is sejteni lehetett, de ezek után szinte biztos, hogy lesz Grand Theft Auto: San Andreas Stories PSP-re - és később persze Playstation 2-re is.

Befejeződtek a STALKER munkálatai

A hét legnagyobb híréhez van szerencsénk: az ukrán GSC Game World bejelentette végre, hogy a régóta várt FPS, a STALKER: Shadow of Chernobyl elkészült!

Megérkeztek a Shrek The Third első látnivalói

Megérkeztek a Sherk The Third első képei, mely az Activision kiadásában fog megjelenni várhatóan a film mozikba kerülésével egy időben.