Hírarchívum - 2007. március

GDC 2007: Helyszíni képek az expóról

Újabb hangulatképekkel jelentkezünk a Game Developers Conference 2007-ről. Ahogy a fotókból is látszik, végre beindult az élet a Moscone Center-ben!

GDC 2007: Bemutatkozik a Playstation Home!

Phil Harrison, a SCEI vezetője új Playstation 3 ficsőrt jelentett be ma a GDC-n. A Home nem más, mint egy virtuális közösségi csomópont.

GDC 2007: Jön a Battle for Middle-Earth Anthology

Az EA ma bejelentette a The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 gyűjtői kiadását, melybe az alapjáték és a The Rise of the Witch-King is helyet kapott.

GDC 2007: Szeptemberben érkezik a Blue Dragon

Japánban már megjelent, Európába viszont csak szeptemberben érkezik a Hironobu Sakaguchi által tervezett, keleti piacra írt Blue Dragon.

GDC 2007: Live for Windows árazás

Ami eddig csupán pletyka volt, az most már bizonyos és hivatalos: a Live for Windows segítségével az Xbox Live-hoz hasonló rendszert készül megteremteni a Microsoft.

GDC 2007: Folytatódik a Viva Pinata

Folytatódik az Xbox 360 egyik - ha nem a - legfurcsább játéka, az alapvetően fiatalabb korosztálynak készült Viva Pinata.

GDC 2007: Tíz új videó a kiállításról

Tíz vadi új videó érkezett a GDC-n bemutatott a Forza Motorsport 2-ről, a Gods and Heroes: Rome Rising-ról, a Halo 2-ről és a Warhawk-ról.

GDC 2007: A szerepjátékok fejlődéséről

A Microsoft összeszedte azt a három embert, akik a szerepjáték-fejlesztés legnagyobbjainak nevezhetőek: a pódiumon Sakaguchi, Molyneux és Muzyka!

GDC 2007: Eat Electric Death! bejelentés

A Weird Worlds: Return to Infinite Space című szörnyűséget jegyző Digital Eel a Shrapnel Games-szel közösen új játékot jelentett ma be Eat Electric Death! címmel.

GDC 2007: Kínában is lesz GDC a nyáron

A CMP Technology embereinek sikerült lefixálni minden részletet az International Data Group-pal, így nyáron Kínában is megrendezhetik a GDC-t.