Hírarchívum - 2007. június

Letölthető az Overlord demója

A héten nagyon jó dolguk van az X360-nal rendelkező egyéneknek, ugyanis a Codemasters is bejelentette, hogy egy újabb demó érhető el az Xbox Live Marketplaceről!

Az újgenerációs konzolokra is készül a The Wall

A Play Ten bejelentéséből derült ki ma, hogy az UberSoldier fejlesztőinek műhelyében készülő The Wall-ból PS3-ra és X360-ra is lesz egy-egy átirat.

Film készül a City of Heroes alapján

Én nem látom értelmét az MMO-játékok mozivászonra történő átgyúrásának, mindenesetre akadhat néhány játékos, aki örül kedvencei feldolgozásának.

Knights of the Old Republic 3 már karácsonykor?

A legfrissebb pletykák szerint a Star Wars: Knights of the Old Republic harmadik része akár már az ünnepi fenyő alatt is landolhat, ha minden jól megy.

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Nyerj eredeti Forza Motorsport 2 játékot!

Legújabb nyereményjátékunk az Xbox 360 tulajdonosoknak szól. Válaszolj helyesen három kérdésre, és két hét múlva tied lehet egy eredeti Forza Motorsport 2!

Lezárult a Karib-tenger Kalóziai nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Pirates of the Caribbean: At Worlds End játékokat osztottunk ki. A nyerteseknek gratulálunk!

Fracture szépségek

Gyönyörű ingame felvételek érkeztek a LucasArts legújabb, csak PS3 és Xbox 360 konzolokra készülő akciójátékából. Galériánk összesen 10 új képpel bővült.

Shadowrun, Vampire Rain és Tenchu Z demók

Kellemes meglepetés érte azon ifjoncokat, akik tegnap délután bekapcsolták az Xbox 360 konzoljaikat. A Live-ra egyszerre három szuper játék demója is felkerült!

Sam & Max - hamarosan a boltokban

A hat részes Sam & Max Season 1 eddig csak az interneten volt megvásárolható, ám a The Adventure Company jóvoltából hamarosan a boltokba is kikerülhet!