Hírarchívum - 2007. június

Adj nevet a FEAR második részének

A Monolith olyan kreatív elmék jelentkezését várja, akik frappáns címet adnának a FEAR második részének. A jelentkezők több név közül is választhatnak.

Felvásárolták a magyar Stormregion-t

A 10TACLE STUDIOS AG a mai napon hivatalosan 100%-os tulajdonosává vált a budapesti székhelyű Stormregion Szoftverfejlesztő Kft.-nek.

Újabb designer telefon a Samsung-tól

A Samsung a divattudatos fogyasztók számára mutatja be legújabb mobilkészülékét, a Jasper Morrison designer által tervezett SGH-E590-et.

FIFA 08 - az első képek

Végre láthatunk képeket a FIFA 08-ról. Az új screenshotok után bízhatunk abban, hogy jó szokás szerint hamarosan finom kis videókkal is elárasztanak bennünket!

Mozgásban a Skate

Ingame jeleneteket felvonultató videó érkezett az EA-nél készülő új Tony Hawk riválisból, a Skate-ből. A hangulat továbbra is lapos, de azért van látnivaló bőven!

PSP-re is készülhetnek MMO-játékok a jövőben

A Dungeons & Dragons: Tactics című PSP-exkluzív szerepjáték producere, Lawrence Liberty szerint a kézikonzol is képes lenne MMO-játékok futtatására.

Xbox 360-ra is készül a World in Conflict?

A nyugati GamePro magazin kétoldalas előzetese szerint PC mellett Xbox 360-ra is meg fog jelenni a World in Conflict idén év végén.

Játék készül a Sea Monsters alapján

A Sea Monsters: A Prehistoric Adventure azok számára lehet ismerős, akik kicsit is érdekeltek a természet filmek iránt: a National Geographic filmje alapján most játék készül.

Pontos iPhone megjelenési dátum érkezett

Az Apple ma reggel tette közzé az iPhone megjelenési dátumát. Ha minden igaz, akkor alig pár hetet kell már csak várnunk, és kézbe vehetjük a csodatelefont.

Enemy Territory: Quake Wars demó a héten

Napokon belül, várhatóan még a hétvége előtt megérkezik az Enemy Territory: Quake Wars demója. A hír halál biztos, úgyhogy izzíthatjátok a letöltőprogikat!