Hírarchívum - 2007. június

Európában nincsen igény 80 gigás PS3-ra

David Reeves, a Sony európai részlegének fejese kifejtette egy interjú keretében, hogy véleménye szerint Európában nincs igény a nyolcvan gigás PS3-ra.

Xbox 360 - a nyár blockbuster címei

Bemutatjuk az X360-ra nyáron megjelenő (vagy már megjelent) blockbuster címeket - kicsit másként... Jópofa TV-reklám érkezett az Xbox 360-ról.

Komolyabban akarja venni a játékipart a Disney

A Disney üzleti fejese, Tom Staggs szerint a cég a jövőben kiemelten oda kíván figyelni a játékiparra, miután a vezetőség remek lehetőségeket lát benne.

Bemutatták az NHL idei részét

Egy információkban szegény bejelentés keretében került bemutatásra az NHL 08, mely PC-re, PS2-re, PS3-ra és X360-ra jelenik majd meg.

The Agency bejelentés az első látnivalókkal

Nincs egy egész hete, hogy közzétettük az első információkat a Sony Online Entertainment új, kémkedős MMORPG-jéről, mely a The Agency címet viseli.

Megérkezett az Overlord PC-s demója

Hiábavaló volt a rengeteg reklamáció és összeszólalkozás a szombati X360-exkluzív Overlord demó kapcsán, ugyanis a PC-s változat is megérkezett ma.

Spyro kalandjai ősszel folytatódnak

A tavaly októberben megjelent The Legend of Spyro: A New Beginning egyben egy trilógia kezdetét is jelentette: mint megtudtuk, már a folytatás is úton van!

Bemutatkozik a 2025: Battle for Fatherland

2025-öt írunk, a békesség és a diplomácia már nem létezik, csak háborúval oldhatók meg a nemzetközi gondok. Durva, hogy mennyire elfajul a világ, nem igaz?

Sherlock Holmes összecsap a tolvajok királyával

Soha nem látott küzdelemre számíthatunk a Sherlock Holmes-játékok negyedik részében: a ring egyik sarkában maga a detektív, a másikban pedig a tolvajok királya!

Tekken 6 látnivalók érkeztek

Nagy csend övezte ezidáig a Namco által fejlesztett testápolós játék-sorozatának legújabb részét, most azonban egy videót sikerült megkaparintanunk róla!