Hírarchívum - 2007. június

Megjelent a Project Sylpheed demója

Az Xbox LIVE-ról már tölthető a Square Enix legújabb játékának, a Project Sylpheed-nek a kipróbálható demója. A cuccról pár friss kép is érkezett.

Elkészült a Flatout: Ultimate Carnage

A Bugbear büszként jelentette be tegnap, hogy elkészült a Flatout: Ultimate Carnage. A fejlesztők voltak oly kedvesek, és 10 új képet is feltettek az internetre.

Fantastic Four 2 trailer zuhatag

Sokak kedvenc szuperhős családja, a Fantastic Four mostmár a második mozifilmnél tart, amiből most aztán kaphatunk egy jó nagy adag előzetest!

Starcraft 2 Protoss finomságok

Igaz, hogy számunkra még beláthatatlanul messzinek tűnik az állítlagos 2008-as megjelenés, de a Blizzard gondoskodik arról, hogy mindig legyen friss infónk a játékról!

Beindult a Halo 3 örület

Azt hiszem, az örület elkezdődött. Igaz, maga a játék még meg sem jelent, csak a béta verziója, de ez a kütyügyárosokat nem izgatja...

Új XBox 360 GPU hűtés

Négy nagyfelbontású kép érkezett a galériánkba, méghozzá az Xbox 360-ba újonnan bekerült GPU hűtésről!

Tekken 5 menni online

Ezt is megértük srácok! Az online ipar mint tudjuk, egyre nagyobb teret hódit magának és ezt a NAMCO cége ezúttal ki is használja...

Bejelentésekre készül a 3D Realms

A Duke Nukem Forever-en is szorgoskodó (vagy éppen csak rajta ülő - ízlés szerint eldöntendő) 3D Realms két bejelentésre is készül.

Véget ért a Halo 3 bétája - adatok

Véget ért a Halo harmadik részének bétatesztje, most már nincs más dolgunk, mint feszülten számolni a napokat a szeptember 26-ai megjelenésig.

Videófelvétel John Carmack legújabb motorjáról

Kissé megkésve, de végre hozzánk is befutott az Apple rendezvényén bemutatott id Tech 5 névre hallgató engine-ről készült videófelvétel.