Hírarchívum - 2007. június

Americas Army: True Soldiers bejelentés

Új résszel bővül az Amerikai Hadsereg által fejlesztett Americas Army sorozat is. A True Soldiers ezúttal csak és kizárólag Xbox 360 konzolra lesz elérhető.

Bemutatkozik a Shadowgrounds Survivor

Folytatódik a Shadowgrounds! A Survivor alcímet viselő második részben három túlélő veszi fel a harcot az emberiségre támadó idegenek ellen.

Sega Rally - lesz PSP-s változat is

Az eredetileg PC-re, X360-ra és PS3-ra bejelentett új Sega Rally a Sony kézikonzoljára is megjelenik majd - jelentette be a Sega a mai napon.

Wii-re is megjelenik a Secret Files: Tunguska

A tavalyi év egyik legérdekesebb kalandjátéka volt a Secret Files: Tunguska. A Koch Media bejelentette, hogy a PC-s verzió mellé Wii-re is elkészül a cím.

Playboy - már a Second Life világában is

A Playboy bejelentette, hogy megépült az első nyuszis sziget a Second Life világában: ma és holnap hatalmas nyitóbuli vár az oda látogatókra!

Tölthető a Pirates of the Caribbean 3 demója

Megérkezett a Pirates of the Caribbean: At World's End számítógépes átiratának kipróbálható változata - amennyiben rajongó vagy, próbálkozz meg a játékkal!

Energiaszelet csak játékosoknak

Kifejezetten játékosoknak készült az az új energiaszelet, mely különleges összetevői segítségével csökkenti a reakcióidőt és növeli a koncentrációképességet.

Újabb Grand Theft Auto 4 trailerre várunk

Exkluzív! Postaládánkba alig pár perce futott be a Rockstar közleménye, melyben felfedik az új Grand Theft Auto 4 trailer premierjének dátumát!

Napokon belül itt az új Prince of Persia

Még ezen a héten megérkezik az 1989-es Prince of Persia remake-je. A játék igazi retro hangulatot fog árasztani, ám ezt sajnos csak az X360 tulajok élvezhetik.

Felfedték az id Software új motorját

Az Apple Worldwide Developers Conference névre hallgató rendezvényén John Carmack, az id Software fejese bemutatta az id Tech 5 Engine-t.