Hírarchívum - 2007. augusztus

Cross-platform multi az új Brothers in Arms-ban

A Gearbox munkatársai elárulták nekünk, hogy a Brothers in Arms: Hell's Highway lehetővé teszi majd, hogy a PC-s és PS3-as játékosok egymással játszanak.

Februárban kerül boltokba az új Turok

A Disney Interactive ma reggel bejelentette, hogy a Turok Rebirth jövő februárban kerül boltokba. Az FPS PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon lesz elérhető.

Mégis elkészülhet konzolokra a World of Warcraft?

A legfrissebb pletykák szerint, a Blizzard rendkívül sikeres MMO-játéka, a World of Warcraft elkészülhet a jövőben Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra is.

Call of Duty 4 : Modern Warfare - hangulatfokozás

Ismét egy összevágott videót kaptunk a készülő Call of Duty 4-ről, amelyben az egyik fejlesztő néhány érdekességet árul el a PS3-as és az X360-as verzióval kapcsolatban.

PS3 - rendkívül alacsony meghibásodási arány

Mint az ismeretes, napjainkban egyre több Xbox 360 konzol romlik el véglegesen: a gép meghibásodási aránya 25-30% - és mi a helyzet PlayStation 3-mal?

Ötven százalékkal nőtt az X360 eladások száma

Az augusztus 11-ével zárult héten meglepő érdekességeket mutattak a konzoleladási statisztikák: kötven százalékkal annyi X360 kelt el, mint előző héten.

Európába csak jövőre érkezik a Rock Band

Az idei év egyik legérdekesebb címe, a készülő Rock Band eredetileg az idei év végén került volna boltokba, ám végül az európaiaknak várni kell egy keveset.

Interplay: Jöhet a Fallout Online!

Sok év telt Fallout nélkül, most pedig hirtelen két új címet is kaptunk az arcunkba: persze a Fallout alapján készülő MMORPG-re még rengeteget kell várni.

GC 2007: Újabb lineupok érkeztek

Ma reggelre a Codemasters, a Paradox Interacitve és a The Games Company listáját kaptuk meg, melyen olvashatók az idei Games Convention-ön kiállítandó címeik.

Kiegészül a Command & Conquer harmadik része

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Command & Conquer 3 mindkét változata kiegészítővel fog gyarapodni, mely a Kane's Wrath alcímet viseli.