Hírarchívum - 2007. augusztus

Elindult a Postal III weboldala

A Running With Scissors csapata bejelentette, hogy Postal-sorozatának harmadik része új weboldallal büszkélkedhet a kiadó Akella jóvoltából.

Bemutatkozik a Borderlands

Új játékon dolgozik a Brothers in Arms-játékokért és a Half-Life-kiegészítőkért felelős Gearbox: a Borderlands meglehetősen hasonlít az id Software új Rage-ére.

A Sony válaszol a Splinter Cell producerének

Tegnap a Splinter Cell producere furcsa állításokat tett azzal kapcsolatban, hogy miért lesz X360-exkluzív az új Sam Fisher-kaland - a Sony ezt nem hagyta annyiban.

Unreal Tournament III - X360-on megnyirbálva

A legfrissebb hírek szerint más fejlesztőhöz hasonlóan, az Epic sem fog ráférni a duplarétegű DVD-re, így kénytelenek kissé megcsonkítani azt.

Jövő júniusig kell várni az X360-as GTA IV-re?

Az már biztos, hogy idén nem jelenik meg a legújabb GTA semmilyen platformra: hivatalos álláspont szerint a 2008-as üzleti év második negyedében érkezik a játék.

Call of Duty 4 - érdekességek a bétáról

A mindenki által várt Call of Duty 4: Modern Warfare-ből kaptunk egy rövid kis videót, amelyben a fejlesztők elárulnak néhány érdekességet a bétáról.

Tíz gigabájt hanganyag a Heavenly Sword lemezén

Sok hely van a Blu-Ray-lemezen, eddig nem is volt szinte olyan játék, mely a szabad gigabájtok sokaságát ki tudta volna használni.

Mozifilm készül a Condemned alapján

Film készül a Monolith remekbe szabott horrorjátéka, a Condemned alapján - a rendezésért a The Cell-t (magyarul: A sejt) is jegyző Tarsem Singh felelős.

Október végén érkezik a Dementium: The Ward

A Gamecock a minap bejelentette, hogy a DS-re készülő Dementium: The Ward, a Renegade Kid első játéka október 31-én kerül a boltok polcaira.

A Microsoft rekordokat akar dönteni a Halo 3-mal

A Halo 2 megjelenésekor a cég abszolút rekordot állított fel a videójátékok történelmében: nem volt még olyan program, ami az első napon 125 millió dollárt kaszált volna.